Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
203 komentara

Veliki kiks Eurosporta: Srpska trobojnica umjesto šahovnice!

Ugledni portal i televizija nisu se proslavili uoči ljetnog Eura, na fotografiji pokraj opisa neko su vrijeme stajali srbijanski navijači sa zastavama istočnog nam susjeda

eurosport.yahoo.com
Foto: eurosport.yahoo.com

Ugledni Eurosport napravio je veliki gaf predstavljajući hrvatsku reprezentaciju uoči Europskog prvenstva koje počinje 8. lipnja u Poljskoj i Ukrajini. Naime, na fotografiji pokraj opisa neko su vrijeme stajali srbijanski navijači sa zastavama istočnog nam susjeda. No, nakon nekoliko gnjevnih komentara, fotografija je uklonjena.

Inače, Eurosport je istaknuo da Hrvatska ima prilično tešku skupinu te da bi nam protiv Španjolske i Italije moglo nedostajati brzine. Uz to, prisjetili su se našeg ispadanja od Turske na Euru 2008. te podsjetili na neke naše slavne igrače poput Bobana i Šukera.

Navodi se da, kao i sve balkanske momčadi, naša reprezentacija ima velik talent te da, za razliku od susjeda iz regije, znamo igrati pod pritiskom.

Kao vođe generacije spominju se Srna, Eduardo i Modrić, od kojeg najviše očekuju. Kao dodatni problem u našoj reprezentaciji vide nedovoljan broj adekvatnih zamjena

Naši partneri pišu
Message