Obavijesti

Sport

Komentari 50

Evo gdje gledati meč Khabiba i Poiriera za ujedinjenje pojaseva

Evo gdje gledati meč Khabiba i Poiriera za ujedinjenje pojaseva
1

Nakon pobjede protiv Conora McGregora (31) i devet mjeseci suspenzije u oktogon se vraća prvak lake kategorije Khabib Nurmagomedov (30). On će se boriti protiv Dustina Poiriera (30) u Abu Dhabiju na UFC-u 242

VIDEO

Prvak lake kategorije UFC-a Khabib Nurmagomedov (30) i interim prvak iste kategorije Dustin Poirier (30) prošli su na vaganju prije velike priredbe u Abu Dhabiju, tako da je sve spremno za večerašnji povratak 'dagestanskog orla' nakon velike pobjede protiv 'zloglasnog' Irca.

Spominjalo se kako bi Khabib mogao imati problema sa skidanjem kilograma jer se nije pojavio na dijelu dogovorenih obveza na medijskom danu u Abu Dhabiju, ali Dagestanac je na vagi 'ušutkao' sve glasine. 

Na službenom vaganju bio je točan kao 'švicarski sat - 155 lb, odnosno 70 kilograma. Jednako toliko imao je i Dustin Poirier koji ima priliku osvojiti i Nurmagomedovu titulu nakon što je u travnju uzeo interim pobjedom protiv Maxa Hollowaya. Protivnik Dagestanca prošao je na vagi 'bez problema', dok je Khabib za svaku sigurnost skinuo i ono malo grama službenih gaćica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Njihova će borba biti glavni događaj UFC-ove 242 priredbe u Abu Dhabiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Po našem vremenu, glavni dio večeri započinje u 20 sati, a možete ga pratiti u direktnom prijenosu putem streama na stranici gol.hr, dok ga na TV ekranima možete gledati na Fight Channelu (dostupan u programima: VIPTV-a, MaxTV, TOTAL TV, H1 TV, IskonTV). Također, snimka priredbe bit će prikazana od 23.30 na Novoj TV.

THE CANADIAN PRESS 2018-07-28

Prema kladionicama veliki je favorit 'dagestanski orao' na čiju je pobjedu koeficijent 1.25, dok je na pobjedu Dustina Poiriera koeficijent 3.20. No, ne brine to američkog borca koji je cijeli život bio 'underdog'.

- Ma naviknut sam ja na to. Nisam upisao deveti razred, imam samo dvije ruke s kojima zarađujem - moja obitelj i ja živimo od borbe. Cijeli život mi je kao film 'Rocky', uvijek sam bio u ulozi 'underdoga', ali onda su pobjede samo slađe. Takva će biti i ova kad ujedinim titule u Abu Dhabiju - poručio je Poirier prije borbe.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi