Obavijesti

Sport

Komentari 32

Evo gdje gledati Olma protiv Moua te Pašalića na San Siru

Evo gdje gledati Olma protiv Moua te Pašalića na San Siru
1

Tottenham je neporažen više od mjesec dana, a Leipzig je u sjajnoj formi u prvenstvu. Atalanta drži mjesto u Ligi prvaka i iduće sezone, a Valencia je pala u zadnje vrijeme. Liga prvaka se nastavlja

VIDEO

Osmina finala nogometne Lige prvaka započela je u utorak utakmicama Atlético - Liverpool (1-0) i Borussia Dortmund - PSG (2-1), a program se nastavlja u srijedu još dvjema utakmicama.

Spektakularan bi mogao biti okršaj Tottenhama i Leipziga na novom stadionu Spursa u Londonu. Nijemci su prvi put prošli u osminu finala Lige prvaka u tek drugom pokušaju i igraju sjajan nogomet.

Pokretanje videa...

01:28

U grupnoj su fazi, u konkurenciji Benfice, Lyona i Zenita "bikovi" osvojili prvo mjesto s 11 bodova. Pobijedio ih je samo Lyon u Njemačkoj, a u Bundesligi vode mrtvu trku za naslov prvaka s Bayernom, za kojim zaostaju samo bod.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrvatskoj će publici posebno biti zanimljivo i što bi debi u Ligi prvaka za novi klub trebao imati donedavni igrač Dinama Dani Olmo, kojega se najavljuje u početnoj postavi.

Iako je nastupao za "modre" u prvom dijelu Lige prvaka smije zaigrati i za Nijemce u nokaut-fazi jer je Uefa lani dozvolila klubovima da na zimu registriraju trojicu novih igrača bez obzira na to jesu li ili nisu igrali za neki klub u Europi ranije te sezone.

Tottenham je prošao skupinu usprkos jednom osvojenom bodu u prva dva kola i velikoj blamaži protiv Bayerna Nike Kovača u Londonu (2-7). Bijes je momčad Joséa Mourinha iskalila protiv Zvezde (9-0 u dvije utakmice), a ni Olympiacos joj ništa nije mogao.

Situacija u prvenstvu nije tako bajna, Harry Kane i društvo drže peto mjesto u Premiershipu s bodom iza Chelseaja, ali neporaženi su više od mjesec dana.

U drugoj utakmici Atalanta u premijernoj sezoni u Ligi prvaka dočekuje Valenciju na San Siru jer nije prijavila matični stadion Gewiss za Europu (renoviran je tijekom ljeta). Klub Marija Pašalića s(p)retno je prošao skupinu s Dinamom, Manchester Cityjem i Šahtarom kao prvi u povijesti s jednim bodom u prva četiri kola.

Pokretanje videa...

00:40

"Božica" iz Bergama u dobroj je formi i u prvenstvu, neporažena je u zadnjih mjesec dana i pobjedom nad Romom (1-0), za koju je zaslužan hrvatski reprezentativac, zacementirala se na četvrtom mjestu sa šest bodova više i dobrom šansom da opet igra Ligu prvaka.

Valencia je jedno od najugodnijih iznenađenja grupne faze jer je osvojila prvo mjesto ispred Chelseaja, Ajaxa i Lillea. Doduše, uz samo 11 bodova, ali rušila je i Chelsea i Ajax u gostima.

U posljednjih nekoliko tjedana, međutim, pala je u formi. Granada ju je izbacila iz Kupa kralja u četvrtfinalu pa ju je i Getafe svladao kod kuće, a za vikend je remizirala s Atléticom 2-2 i tek je sedma na ljestvici, s istim brojem bodova kao i šesti Villarreal, ali i dva boda od četvrtog Atlética, četiri od trećeplasiranog Getafea.

Obje utakmice počinju u 21 sat. Tottenham - Leipzig prenosi Hrvatska televizija na drugom programu (internetski prijenos na HRTi) uz uvodnu studijsku emisiju od 20.05, a Atalanta - Valencia prenosi PlanetSport, program koji se emitira na platformama A1 i Bnetu, na prvom kanalu (internetski prijenos na A1 Explore). Uvodna emisija počinje u 20 sati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi