Obavijesti

Sport

Komentari 136

Evo gdje gledati spektakularnu borbu za pojas Miočić-Cormier

Evo gdje gledati spektakularnu borbu za pojas Miočić-Cormier
1

Stipe Miočić u Anaheimu želi vratiti teškaški pojas UFC-a protiv čovjeka koji mu ga je uzeo. Glavni dio programa počinje u 4 sata ujutro, a njihova borba ne bi trebala početi prije 6 sati

VIDEO

Američki MMA borac hrvatskih korijena Stipe Miočić (36) nešto više od godinu dana nakon poraza kojim je izgubio teškaški pojas u UFC-u ima šansu vratiti ga u vlasništvo. Protivnik je isti, Amerikanac Daniel Cormier (40), koji je na zalasku karijere.

Glavni dio UFC-ova eventa 241 u Honda Centeru u američkom gradu Anaheimu u Kaliforniji počinje u nedjelju u 4 sata ujutro po hrvatskom vremenu, a borba Miočića i Cormiera posljednja je, peta u programu, te ne bi trebala početi prije 6 sati.

Pokretanje videa...

00:13

Sunaslovna borba večeri je u kategoriji velter u kojoj će nakon tri godine stanke Nate Diaz u oktogon protiv Anthonyja Pettisa. U srednjoj kategoriji kubanski Amerikanac Yoel Romero bori se protiv Brazilca Paula Coste, a ranije u programu su mečevi Meksikanca Gabriela Beníteza i nigerijskog Amerikanca Sodiqa Yusuffa (perolaka) te američki obračun Dereka Brunsona i Iana Heinischa (srednja kategorija).

Televizijski prijenos u Hrvatskoj se može gledati na Fight Channelu koji se prikazuje na IPTV, kabelskim i satelitskim platformama A1 televizije, MAXtv-a, Total TV-a, H1 TV-a, Optima TV-a i Iskon TV-a. Prijenos počinje 20-ak minuta prije 4 sata ujutro.

 

Internetska prava prijenosa drži Nova TV, koja će priredbu prenositi na portalu Gol.hr besplatno za sve unutar Hrvatske putem računala, tableta, pametnih telefona i televizora. Snimku borbe Nova TV će emitirati u nedjelju u 22:45 uz komentar Vlade Bobana, Igora Pokrajca i Zelga Galešića.

Sva zbivanja u Anaheimu, uz fokus na borbi Miočića i Cormiera, moći ćete pratiti i u izravnom tekstualnom prijenosu na portalu 24sata.

UFC 241, glavni program:

  • Daniel Cormier - Stipe Miočić
  • Nate Diaz - Anthony Pettis
  • Yoel Romero - Paulo Costa
  • Gabriel Benitez - Sodiq Yusuff
  • Derek Brunson - Ian Heinisch
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 136
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Doznajemo: Nijemac će suditi derbi  između Hajduka i Dinama
POSUDBA IZ BUNDESLIGE

Doznajemo: Nijemac će suditi derbi između Hajduka i Dinama

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu, koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu