Obavijesti

Sport

Komentari 27

Evo gdje možete gledati susret Hrvatske i Engleske na Euru...

Evo gdje možete gledati susret Hrvatske i Engleske na Euru...
1

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija s dva je poraza na U21 Euru već ispala iz natjecanja, ali još mora odraditi utakmicu protiv Engleza koji su također već spakirali kofere. Susret počinje u 21 sat

VIDEO

'Mini vatreni' još imaju jednu priliku osvjetlati obraz prije odlaska s Europskog prvenstva do 21 godine. U posljednjoj utakmici skupine igraju protiv Engleske koja također ima dva poraza. Mladi 'lavovi' razočarali su Otok te će, kao i 'vatreni', tražiti bar utjehu u ovoj utakmici.

Prijenos utakmice možete pratiti na drugom programu HRT-a od 21 sat, dok emisija počinje pola sata ranije. Također, utakmicu možete pratiti i preko internet stranice Uefa TV-a kao i platforme HRTi.

- Engleska ima vrhunske igrače, kvalitetne individualce i momčad i nije realno kako stoje na tablici - rekao je Nikola Moro, ali i naglasio:

- Ni mi ne zaslužujemo posljednje mjesto na tablici. Ostali smo dužni i sebi i svima koji nas gledaju. Ali protiv Francuske smo pokazali da znamo i možemo, Francuzi nam nisu stvorili ni jednu šansu - rekao je Moro, a dodao Kalaica:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Engleska je jaka, ali ako ćemo igrati kao protiv Francuza, kao momčad, neće biti problema - kaže branič Branimir Kalaica.

Izbornik Gračan istaknuo je kako će priliku dobiti i igrači koji su dosad manje igrali.

- Ovo je bilo veliko iskustvo onim igračima koji ostaju u mladoj reprezentaciji (čak deset od 23 igrača koji su na Euru imaju pravo krenuti i u novi ciklus kvalifikacija U-21, nap.a.), ali i ovima kojima će to biti zadnja utakmica. Bit će promjena u momčadi, razmišljam da svi igrači koji su ovdje i nastupe na Euru. Ovo je velik uspjeh, neke reprezentacije i jače po imenima imaju problema. Najvažnije je da dečki shvate da mogu i imaju kvalitetu da budu ovdje. I poraz je pobjeda ako naučiš iz njega.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi