Obavijesti

Sport

Komentari 34

Fantastična večer za Hrvate! Šiši, Babo i Hezonja oduševili

Fantastična večer za Hrvate! Šiši, Babo i Hezonja oduševili
1

Mario Hezonja i njegovi New York Knicksi nisu imali šanse protiv aktualnih prvaka Golden State Warriorsa te su izgubili 122-95, no raduje partija dubrovačkog košarkaša, koji je već treću utakmicu u nizu dvoznamenkast

VIDEO

Fantastičnu večer u NBA ligi imali su hrvatski košarkaši. 

Bojan Bogdanović i njegovi Indiana Pacersi u gostima su svladali Cleveland Cavalierse 123-115, a među najboljim je igračima svoje momčadi bio Babo s 23 poena i četiri skoka. Šutirao je babo iz igre 9/16, a od toga je imao dva od šest za tricu.

Uz Babu, fenomenalan je u njegovoj momčadi bio Thaddeus Young s 26 poena i šutem iz igre 11/14, a momčad iz Indianapolisa sada se nalazi na trećem mjestu Istočne konferencije.

A na suprotnoj strani solidan je bio Ante Žižić, koji je u 13 minuta igre imao šut iz igre nula od jedan, ali je zato imao perfektnih šest od šest s linije slobodnih bacanja za šest poena i šest skokova.

Šarić se iskazuje

Odličan je bio i Dario Šarić, koji se iskazao pred novim trenerom (iako privremenim) Ryanom Saundersom.

Igrao je Šiši 25 minuta, zabio 15 poena te uhvatio sedam skokova, a jedino što nije oduševljavajuće bio je njegov šut iz igre (5/12). Ipak, odigrao je znatno bolje od startera na njegovoj poziciji 'četvorke', Taja Gibsona, pa se može i očekivati da će Dario ubrzo ušetati u prvu petorku.

Pobijedili su Timberwolvesi snažnu Oklahomu 119-117, i to u gostima, a najviše je za Darijevu ekipu povukao nekadašnji prvi izbor drafta, Andrew Wiggins, zabivši 40 poena uz deset skokova.

Na suprotnoj strani Thunder je vukao moćni trojac George-Westbrook-Adams s kombiniranih 72 poena, 18 asistencija i 26 skokova, no bilo je nedovoljno.

Momci iz Velike Jabuke poklekli

Mario Hezonja i njegovi New York Knicksi nisu imali šanse protiv aktualnih prvaka Golden State Warriorsa te su izgubili 122-95, no raduje partija dubrovačkog košarkaša, koji je već treću utakmicu u nizu dvoznamenkast!

Bio je Hezonja van forme, nekoliko utakmica nije ni zaigrao, a sada je Kevinu Durantu, Stephenu Curryju i društvu hladno stavio 19 poena za svoj najbolji ovosezonski učinak. I bio najbolji strijelac svoje ekipe! Imao je Hezonja još i šest skokova te tri ukradene lopte.

A na suprotnoj strani strašan je bio Klay Thompson! Vrsni šuter stavio je 43 koša kao iz šale, a za to može zahvaliti Draymondu Greenu i Stephenu Curryju, koji su skupa imali nestvarne 24 asistencije.

Nestvarni Jokić

Denver Nuggetsi gaze sve pred sobom, a najzaslužniji je za to Nikola Jokić.

I sinoć je srpski centar bio nezaustavljiv, grumenje iz Colorada gostovalo je kod Miami Heata te slavilo 103-99, a Jokara je imao triple-double učinak (29 poena, 11 skokova, deset asistencija) te šut za pobjedu!

Usprkos 'škembici' koju je Nikola nabio preko praznika, a čija je slika prije nekoliko dana postala viralni hit, div iz Sombora i dalje drži Denver na prvom mjestu Zapada, a momčad Mikea Malonea sada ima omjer 27-12.

 

Svi rezultati

Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers 115-123
Philadelphia 76ers - Washington Wizards 132-115
Miami Heat - Denver Nuggets 99-103
Toronto Raptors - Atlanta Hawks 104-101
Oklahoma City Thunder - Minnesota Timberwolves 117-119
Phoenix Suns - Sacramento Kings 115-111
Golden State Warriors - New York Knicks 122-95
LA Clippers - Charlotte Hornets 128-109

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića