Obavijesti

Sport

Komentari 1

Fantastični Jokić srušio LeBrona, Dončić je opet išao preko 40...

Fantastični Jokić srušio LeBrona, Dončić je opet išao preko 40...

Denver Nuggets su sa 122-105 pobijedili LA Lakerse najviše zahvaljujući Nikoli Jokiću koji je toj pobjedi pridonio još jednim triple-doubleom, utakmicu je završio s 23 koša...

VIDEO

Hrvatski košarkaš Dario Šarić ostvario je sinoć skroman učinak u pobjedi svojih Phoenix Sunsa, kao i Ivica Zubac u pobjedi svojih LA Clippersa. 

Phoenix su sinoć došli do šeste uzastopne pobjede, svladali su kod kuće sa 109-90 Orlando Magic, a Šarić je odigrao 16 minuta i uz šut iz igre 2/7, za trice 0/2, zabio sedam koševa, dodavši tome pet skokova. Najbolji je kod pobjedničke momčadi bio Devin Booker sa 27 ubačaja.

NBA: Phoenix Suns at Washington Wizards

Mikal Bridges je ubacio 21 koš, dok je Deandre Ayton upisao deset poena uz 13 skokova za Phoenix.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nikola Vučević je bio najbolji strijelac Orlanda sa 14 koševa i 10 skokova.

LA Clippers su svladali Cleveland Cavalierse sa 128-111, a do pobjede ih je predvodio Lou Williams sa 30 poena i deset asistencija.

Zubac je za Clipperse odigrao 15 minuta i u tom je vremenu ubacio pet koševa (šut iz igre 1/2) i ugrabio pet skokova uz jednu asistenciju. Serge Ibaka je dodao 21 koš za Clipperse koji su igrali bez Kawhija Leonarda.

NBA: Cleveland Cavaliers at Los Angeles Clippers

Collin Sexton je sa 22 koša bio najbolji pojedinac Clevelanda kojem je ovo sedmi poraz zaredom, dok su Darius Garland i Cedi Osman ubacili svaki po 20 koševa. 

Oklahoma City Thunder su sa 114-109 nadigrali kod kuće Milwaukee Buckse. Do pobjede ih je predvodio Justin Jackson sa 22 pogodaka od čega su četiri trice, uključujući jednu 14.9 sekundi prije kraja za vodstvo od pet koševa. 

Kod Milwaukeeja, kojem je ovo treći poraz u nizu, najbolji je bio Giannis Antetokounmpo sa 24 poena, dok je Khris Middleton dodao 23.

Denver Nuggets su sa 122-105 pobijedili LA Lakerse najviše zahvaljujući Nikoli Jokiću koji je toj pobjedi pridonio još jednim triple-doubleom, utakmicu je završio sa 23 koša, 16 skokova i deset asistencija. Jamal Murray je za domaću pobjedu Denvera ubacio 25 koševa, a Zeke Nnaji 16.

NBA: Los Angeles Lakers at Denver Nuggets

LeBron James je predvodio Lakerse sa 22 poena, deset skokova i devet asistencija. Lakersi su ostali bez Anthonyja Davisa koji je opet ozlijedio desnu Ahilovu tetivu. 

San Antonio Spurs su sa 122 -110 u gostima bili bolji od Charlotte Hornetsa, a do pobjede ih je vodio Dejounte Murray sa 26 pogodaka i 12 skokova. Derrick White je dodao 25 koševa za Spurse koji su pobijedili u pet od zadnjih šest utakmica. Luka Šamanić nije konkurirao za sastav San Antonija.

Najbolji strijelac Hornetsa i utakmice bio je Terry Rozier sa 33 ubačaja.

Košarkaši Dallas Mavericksa zabilježili su poraz nakon četiri uzastopne pobjede, sa 121-118 bolji su od njih bili gostujući bili Portland Trail Blazersi. Luka Dončić je promašio tricu za produžetke za Mavericks, ali je ipak prešao 40 koševa. Utakmicu je završio sa 44 koša, pridodavši tome sedam skokova i devet dodavanja. 

U preostalim utakmicama Toronto Raptors su kod kuće izgubili od Minnesota Timberwolvesa sa 112-116, Washington Wizards su također na svom terenu sa 104-91 nadigrali Boston Celticse,  Detroit Pistons su sa 123-bili bolji od gostujućih New Orleans Pelicanse, a Memphis GrizzliesI su na gostovanju sa 124-110 svladali Sacramento Kingse.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener