Obavijesti

Sport

Komentari 3

Bruno prevario suca, ne i VAR

Bruno prevario suca, ne i VAR
3

Tottenham i Manchester United remizirali su 1-1 u derbiju 30. kola Premiershipa koji je imao zanimljivu završnicu. Jose Mourinho opet može biti razočaran, a ni Solskjaer neće biti zadovoljan

VIDEO

U derbiju 30. kola engleskog nogometnog prvenstva Tottenham i Manchester United su odigrali 1-1. Spursi su poveli u 27. minuti golom Stevena Bergwijna, a izjednačio je Bruno Fernandes u 81. minuti iz penala kojeg je izborio Paul Pogba.

POGLEDAJTE VIDEO: Pogba trenira na krovu zgrade

Pokretanje videa...

00:22

United je u 90. minuti dobio još jedan penal nakon teatralnog pada Brune Fernandesa u duelu s Dierom, ali pregledom snimke vidjelo se da gaženja nije bilo i glavni sudac Jonathan Moss uzeo je loptu Marcusu Rashfordu koji je htio izvesti penal.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zanimljivo, bila je to četvrta utakmica Josea Mourinha kao menadžera Tottenhama protiv nekog od svojih bivših klubova i još nema niti jednu pobjedu. Protiv Uniteda ima poraz i remi, a protiv Chelseaja dva poraza.

U drugom susretu večeri Southampton je pobijedio Norwich City sa 3-0 gurnuvši domaći sastav još bliže ispadanju iz Premier lige. Golove za goste zabili su Daniel Ings (49'), Stuart Armstrong (54') i Nathan Redmond (79').

Premier League - Norwich City v Southampton

Southampton se nalazi na 13. mjestu, dok je Norwich City posljednji sa 21 bodom, šest manje od zone spasa.

Elitni razred 'otočkog' nogometa nakon tri mjeseca pauze nastavljen je u srijedu zaostalim utakmicama 28. kola između Manchester Cityja i Arsenala, te Aston Ville i Sheffield Uniteda. City je slavio sa 3-0, dok u drugom susretu nije bilo golova.

Na ljestvici vodi Liverpool sa 82 boda, 12 više od Manchester Cityja, dok je treći Leicester City sa 53 boda. Slijede Chelsea (48) i Manchester United (46), a Tottenham je tek osmi s 42 boda, bez pobjede u zadnje četiri utakmice i šest bodova daleko od Lige prvaka.

(jt)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi