Obavijesti

Sport

Komentari 14

Feuzu 100 bodova i vodstvo u ukupnom poretku, Ivica treći

Feuzu 100 bodova i vodstvo u ukupnom poretku, Ivica treći
1

Švicarac Beat Feuz pobijedio je u utrci superveleslaloma u norveškom Kvitfjellu. Tom je pobjedom preuzeo vrh u ukupnom poretku Svjetskog kupa, Ivica je sada treći

VIDEO

Švicarski skijaš Beat Feuz odlično je otvorio trodnevno natjecanje Svjetskog kupa u norveškom Kvitfjellu. U petak, u superveleslalomu, uzeo je 100 bodova s kojima je zasjeo na vrh ukupnog redoslijeda.

Sada Feuz ima 1140 bodova, što je pet više od drugoplasiranog Austrijanca Marcela Hirschera. Treći Ivica Kostelić ima 1043, ali je loša vijest za Hirschera i Kostelića da su pred Feuzom još dvije utrke u Norveškoj (superveleslalom i spust) i potencijalnih 200 bodova.

U petak je Feuz prvo mjesto podijelio s Austrijancem Klausom Kröllom. Obojica su ostvarili vrijeme 1:32.35. Inače, u vrhu je, kao i uvijek ove sezone u superveleslalomu, vladala strašna gužva, pa je tako najboljih pet bilo plasirano unutar samo - 17 stotinki. Treći Jansrud je za pobjedničkim dvojcem zaostao tri stotinke, četvrti Cuche deset, a peti Svindal 17 stotinki.

Gužva je i u redoslijedu superveleslaloma. Vodi Aksel Lund Svindal sa 333 boda. Cuche ima samo dva manje, a treći Feuz 25 manje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrvatski skijaš Natko Zrnčić-Dim u petak je zauzeo 34. mjesto. Za pobjednicima je zaostao 2.73 sekunde, a jedan bod mu je pobjegao za dvanaest stotinki.

Svjetski kup u Kvitfjellu (superveleslalom):

  1.  Beat Feuz (Švi) 1:32.35
  2. Klaus Kröll (Aut) +0.00
  3. Kjetil Jansrud (Nor) +0.03

Ukupni redoslijed:

  1. Beat Feuz (Švi) 1140
  2. Marcel Hirscher (Aut) 1135
  3. Ivica Kostelić (Hrv) 1043
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića