Obavijesti

Sport

Komentari 2

Fićo progovorio poljski: Prvak pred tisućama predstavio Ivića

Fićo progovorio poljski: Prvak pred tisućama predstavio Ivića
1

Europski rukometni prvak Kielce sinoć je pred tisućama navijača predstavio pojačanja za novu sezonu te proslavio povijesni naslov prvaka Europe

VIDEO

Kad te na predstavljanju u novom klubu dočekaju deseci tisuća navijača i kad je taj tvoj novi klub samo dva dana prije postao europski prvak, onda znaš da si dobro izabrao. U ovom slučaju riječ je o Filipu Iviću i poljskom Kielcu, 'braku' koji je počeo spektakularno.

Jučer je poljski klub za svoje navijače organizirao proslavu europskog naslova na gradskom trgu te ujedno odlučio predstaviti i igrače koji će idućih sezona pojačati momčad Talanta Dušebajeva. Na trg nije stala ni igla, a među igračima koje je bogati vlasnik kluba Bertus Servaas predstavio navijačima bio je i donedavni golman Zagreba i hrvatski reprezentativac.

U razgovoru za 24sata Ivić je nedavno priznao kako se već naveliko bacio na učenje poljskog jezika, a koliko mu dobro ide mogao je pokazati sinoć pred razdraganim mnoštvom. U svoj karakterističan osmijeh, onako sramežljiv uspio je prozboriti nekoliko riječi na poljskom i za to bio nagrađen glasnim pljeskom oduševljenih navijača.

- Dobra večer. Presretan sam što sam ovdje s vama iako još ne govorim poljski dobro - 'kupio' je Ivić navijače već na predstavljanju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Odlaze Čupić, Šego, Buntić, dolaze Mamić, Ivić...

Među onima koje je Sarvaas predstavio bio je i hrvatski lijevi vanjski Marko Mamić, koji u klub dolazi od sezone 2017/18., a potpisao je na četiri godine, no on nije došao na predstavljanje. Kielce na kraju sezone napuštaju Ivan Čupić, Marin Šego i Denis Buntić, Tkaczyk završava karijeru, a iduće sezone dolaze Bombač, Đukić i Walczak. Iste sezone kada i Mamić dolazi i Alex Dušebajev, a godinu kasnije mladi srpski golman Vladimir Cupar. Eto, tako se razmišlja o momčadi godinama unaprijed.

*Predstavljanje Filipa Ivića pogledajte u videu 20. minute

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića