Obavijesti

Sport

Komentari 5

Fićo se vraća kući: Nakon Muse i Čupića, Ivić potpisao za Zagreb

Fićo se vraća kući: Nakon Muse i Čupića, Ivić potpisao za Zagreb

Htio sam se vratiti u Zagreb kako bih klub vratio na pobjedničke staze uz već poznata pojačanja od sljedeće sezone, rekao je još uvijek bivši adut hrvatske reprezentacije nakon potpisa za PPD Zagreb

Nakon Željka Muse i Ivana Čupića PPD Zagreb doveo je još jedno poznato ime i lice za sljedeću sezonu. Filip Ivić (28) vratio se u matično jato u kojem je proveo 13 godina, čime je Zagreb riješio golmansko pitanje i odlazak Mateja Ašanina u njemački Ludwigshafen.

PPD Zagreb nastavlja remont: Odlazi hrvatski reprezentativac
PPD Zagreb nastavlja remont: Odlazi hrvatski reprezentativac

Ivić je potpisao samo na jednu sezonu, a jednu će samo, eto, provesti i u Celju.

- Prije svega se moram zahvaliti Celju s kojim sam dogovorio raskid ugovora. Zaista mi je tamo bilo lijepo ovih godinu dana i hvala im na korektnom i profesionalnom odnosu te im želim sreću u budućnosti. Došao sam kući, u svoj klub u kojem sam proveo 13 godina. Klub koji mi je dao sve u mojoj sportskoj karijeri te mi priuštio najbolje rukometne trenutke. Htio sam se vratiti u Zagreb kako bih klub vratio na pobjedničke staze uz već poznata pojačanja od sljedeće sezone - rekao je još uvijek bivši adut hrvatske reprezentacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli RK Zagreb (@rkzagreb)

- Sigurno neće biti ni lagano ni jednostavno jer je Liga prvaka iz godine u godinu sve jače natjecanje. Vjerujem u svoj klub, dobro se osjećam i siguran sam da ću opravdati svoj dolazak u PPD Zagreb. Veseli me što ću biti doma gdje su mi svi prijatelji i rodbina, ali i klub u kojem sam proveo najljepše trenutke. Jedva čekam novu sezonu i prvu utakmicu u Zagrebovom dresu.

Nakon Zagrebova Ivić je nosio onaj Kielca, pa Gummersbacha dok ga nije pozvalo Celje. Bit će bliže i izborniku Hrvoju Horvatu koji, između ostalih, mora trajnije riješiti i golmansko pitanje hrvatske reprezentacije...