Obavijesti

Sport

Komentari 30

Filip Hrgović će se boriti protiv starog rivala? 'Yoka, čuo sam da me prozivaš. Potpiši ugovor!'

Filip Hrgović će se boriti protiv starog rivala? 'Yoka, čuo sam da me prozivaš. Potpiši ugovor!'

Ovo postaje sprdnja. Prošli smo cijelu IBF-ovu ljestvicu u potrazi za suparnikom. Nije novac u pitanju, kazao je nedavno Sauerland, Hrgovićev promotor, nakon što su ga odbili Parker i Ortiz. Sada bi u ring pak mogao sa starim znancem

VIDEO

Pa što je ovo, želim pravog protivnika. Želim velike borbe, rekao je Filip Hrgović (29) promotoru Eddieju Hearnu početkom prosinca uoči posljednjeg meča protiv Emira Ahmatovića kojeg je svladao tehničkim nokautom u trećoj rundi. 

Pokretanje videa...

Hrgović uoči borbe sa Scottom 28:16

Hrgović je više puta naglasio kako žudi za sebi dostojnim protivnikom, ali potraga i pregovori neuspješni su i u novoj godini. 
'El Animal' se trebao boriti protiv Luisa Ortiza (42, 33-2-2), boksača koji je već godinama u samom vrhu, ali Kubanac ga je odbio. Hrgović bi mu predstavljao veliku opasnost od poraza s obzirom na to da će uskoro napuniti 43 godine, a prihvaćanjem meča ne bi se financijski dovoljno naplatio. 

Nakon Ortiza, opcija je bio bivši svjetski prvak prema WBO verziji Joseph Parker kojeg Hrgović zna još iz amaterskih dana te ga je pobijedio 2010. u finalu Svjetskog juniorskog prvenstva. U vrlo kratkom roku dobio je i Parkerovu odbijenicu bez posebnog obrazloženja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Hrgovi? do 13. pobjede u karijeri nokautom Radonji?a

- Ovo postaje sprdnja. Prošli smo cijelu IBF-ovu ljestvicu u potrazi za suparnikom. Nije novac u pitanju, boksači nas odbiju i prije nego što dođemo do priče o novcu. Ljudi odbijaju priliku boriti se za naslov svjetskog prvaka - rekao je Sauerland. 

Nakon spomenute dvojice boksača, idući potencijalni Hrgovićev protivnik je Tony Yoka, piše portal Boxing Scene. Naime, Joshua je idući protivnik kojeg bi krovna organizacija IBF trebala ponuditi Hrgi, ali on ima dogovoren revanš s Usikom pa je sljedeći najbolje rangirani borac Yoka. 

Nakon što je saznao potencijalnog protivnika, Hrgović je na društvenim mrežama objavio video u kojem proziva francuskog boksača.

"Tony Yoka, čuo sam da me prozivaš nakon zadnje borbe. Sad će ti doći ponuda IBF-a, potpiši ugovor. Evo ti šanse, što ćeš napraviti?"

Inače, Yoka i Hrgović nekoliko puta su odmjerili snage u ringu, ali u amaterskom boksu. Hrgović je prije 11 godina bio bolji od Yoke, a francuski boksač svladao ga je na igrama u Riju. Oboje su neporaženi, ali Yoka ima tri borbe manje (11-0). 
Francuski boksač u posljednjoj borbi porazio je hrvatskog borca Petra Milasa, a hoće li pristati ući u ring s Hrgovićem mora odlučiti u roku od dva dana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener