Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
46 komentara

Finski nogometaši traže ovog redara: 'Zaslužio je nagradu'

Utakmicu Finske i Bosne i Hercegovine obilježila je kiša koja je svih 90 minuta natapala travnjak, igrače, ali i jednog redara koji je cijelo vrijeme strpljivo sjedio na stolici i držao oči na tribinama. Sada će dobiti nagradu

Foto: screenshot/twitter
46 komentara

Finska je jučer na domaćem terenu senzacionalno s glatkih 2-0 pobijedila favoriziranu Bosnu i Hercegovinu uz dva gola Teemua Pukkija, ali najveće simpatije finske javnosti pobrao je jedan čovjek.

Utakmicu je obilježio prolom oblaka, a jedan pripadnik redarske službe svih je 90 minuta marljivo sjedio na stolici i držao oči na tribinama iako je kiša natapala njegovu glavu i fluorescentni marker koji je nosio.

Reklo bi se - skandinavska profesionalnost. Naravno, u uređenim zemljama poput Finske za takav čin dobije se nagrada. Saznali su za tu priču finski navijači koji su se nekako željeli odužiti redaru.

Na Twitteru je video redara koji kisne podijelio reprezentativac Petteri Forsell (28) koji igra u Miedz Legnici te je zamolio da mu pošalju redarove podatke. 

Nije poznato jesu li Finci došli do 'zaposlenika mjeseca', ali ako dođu do njega dobit će dres finske nogometne reprezentacije s potpisima svih igrača.

Naši partneri pišu
Message