Obavijesti

Sport

Komentari 16

Floyd Mayweather: Zaradit ću gomilu novca protiv McGregora

Floyd Mayweather: Zaradit ću gomilu novca protiv McGregora
1

Nagađanja i pregovori oko meča traju već mjesecima. U srijedu je zaključen dogovor predsjednika UFC-a Dane Whitea i Conora McGregora, koji je konačno potpisao ugovor. Sad je red na Floyda

VIDEO

Uskoro bi se trebala završiti sapunica oko, po nekima lakrdije, po nekima boksačkog meča stoljeća između neporaženog, umirovljenog boksačkog šampiona Floyda Mayweathera Jr. i najpopularnijeg MMA borca današnjice Conora McGregora.

Nagađanja, špekulacije, a zatim i pregovori traju već mjesecima. U srijedu je zaključen dogovor predsjednika UFC-a Dane Whitea i Conora, koji je konačno potpisao ugovor.

Sada je na redu Floyd Mayweather koji protekle dane provodi u Londonu gdje će pratiti meč svojeg boksača Gervonta Davisa narednog vikenda.

- Od sada pa sve do subote ne želim da me itko išta pita za McGregora - nervozan je bio Mayweather na pitanje novinara o tome kako idu pregovori.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pitajte me nakon subote. Tada me možete pitati o meču s McGregorom i odgovorit ću vam. Dok ne završi meč Davisa, ne želim o tome pričati.

Britanski mediji raspisali su se o njegovoj zaradi u meču protiv UFC-eva prvaka lake kategorije. Britanci spominju sumu od 300 milijuna dolara, a američki boksač dao je naslutiti da su novinari blizu istine ili u potpunosti u pravu.

- Vjerujem da sam jedan od najbolje plaćenih sportaša u povijesti uz Tigera Woodsa, Michaela Jordana i LeBrona Jamesa. Svi oni su također zaradili gomilu novca - zaključio je bivši boksač.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...