Sport

Komentari 8

Floydov menadžer: Conore, ti bi revanš? Money je spreman

Floydov menadžer: Conore, ti bi revanš? Money je spreman

Vjerojatno najveća faca UFC-a Conor McGregor opet golica maštu pratiteljima najavom o mogućem revanšu u boksačkom meču s Floydom Mayweatherom, a ni on nema ništa protiv

Leonard Ellerbe, generalni direktor Mayweather promocije, kaže kako će legendarni boksač Floyd Mayweather (42) opet ući u ring s McGregorom, ukoliko to kontroverzni irski borac stvarno želi.

Jedne batine nisu mu bile dovoljne. Irski UFC borac Conor McGregor (31) rekao je kako bi opet htio ući u ring s Mayweatherom, ovoga je puta smatra spreman. Podsjetimo se, 2017. Conor je izgubio u svome profesionalnom debiju, ali sada tvrdi:

- Znam da bih ga pobijedio ako budemo imali revanš, kada budemo imali revanš - ispravio se, a u razgovoru za ESPN rekao:

- Htio bih opet u ring s Floydom, mislim da trebamo opet ući u ring, Floyde - smatra McGregor koji je kaže, prvi meč izgubio jer je očekivao drugačiji stil protivnika. 

FILE PHOTO: Floyd Mayweather Jr. vs Conor McGregor

- Očekivao sam stil Phillyja Shella, ali je on krenuo više napadati i pritiskati me - pravdao se.

McGregor vjeruje da bi ponovni okršaj sigurno osvojio jer sada ima puno više boksačkog znanja. Na cijelu je situaciju reagirao Ellerbe i rekao da će Irac dobiti novu priliku za borbu, ukoliko ju želi. Tvitao je:

- Hej, Zloglasni, jesi li stvarno siguran u vezi toga? Znaš da možemo to omogućiti, pitam za frenda?

McGregor se trenutačno priprema za svoj dugo iščekivani UFC meč s Donaldom Cerroneom u velter kategoriji u UFC 246 priredbi u Las Vegasu ovu subotu.

I sam Floyd je već kontaktirao Danu Whitea, predsjednika UFC-a, i pričao s njim da bi meč mogao biti krajem ove godine.

Najčitaniji članci