Obavijesti

Sport

Komentari 0

Formula 1: Fernando i Lewis odjednom se vole

Formula 1: Fernando i Lewis odjednom se vole
3

Vozači McLarena pokušali su novinarima uoči odlučujuće utrke sezone objasniti kako su njih dvojica u biti dobri prijatelji, a ne ljutiti rivali

VIDEO

Službena konferencija za novinare uoči Velike nagrade Brazila u Sao Paulu protekla je u neočekivano miroljubivom ozračju. Nakon što su tjednima ratovali putem medija, Lewis Hamilton i Fernando Alonso tri dana uoči odlučujuće utrke okrenuli su ploču na drugu stranu i jedan drugog počastili hrpom komplimenata. Treći kandidat za titulu, Kimi Raikkonen, držao se pritom lukavo po strani i nije htio komentirati odnos McLarenova dvojca.
- Nikad nismo imali nikakvih problema. Borimo se pošteno na stazi i u dobrim smo odnosima od prvog dana - pomiriljivim tonom svoje izlaganje započeo je branitelj naslova Alonso.
- I ja mislim da je naš odnos dobar kao i prije. Dobro smo se slagali tijekom cijele godine bez obzira što mediji pisali - u sličnom stilu je nastavio Hamilton. Obojica pritom smatraju da će mentalna priprema uoči Velike nagrade Brazila odigrati ključnu ulogu u borbi za naslov.
Sa sedam bodova zaostatka za vodećim Hamiltonom Kimi Raikkonen svjestan je da će zadnju utrku započeti s najlošijim izgledima.
- Nama će u svakom slučaju biti potrebna dvostruka pobjeda da bi se mogli nečemu nadati. Moramo odraditi svoj dio posla, a onda vidjeti što će učiniti 'srebrni momci' - izjavio je Finac.

CIJENE ULAZNICA I DO 4000 EURA
Cijene ulaznica za utrku u kojoj će se u nedjelju odlučiti pobjednik Formule 1 na crnom tržištu dosegle su vrtoglavu cijenu od blizu četiri tisuće eura, što je četiri puta više od uobičajene cijene.

VIVANE SENNA: AYRTON BI UŽIVAO GLEDAJUĆI LEWISA
Kao mnogi drugi promatrači Formule 1 i sestra legendarnog Ayrtona Senne, Viviane, uočila je mnoge paralele između njezina pokojnog brata i mlade britanske zvijezde Lewisa Hamiltona.
- Ayrton bi uživao gledajući njegove utrke, a svidio bi mu se sigurno i Lewisov karakter - izjavila je Viviane Senna za engleski Sun.

OSTALI VOZAČI I MOMČADI VJERUJU U MCLARENOV DVOJAC
Gotovo 80 posto svih vozača i šefova momčadi vjeruje da će naslov osvojiti Lewis Hamilton. Na strani Fernanda Alonsa je preostalih 20 posto, dok nitko nije spreman staviti novac na trijumf Kimija Raikkonena.

POREDAK UOČI VELIKE NAGRADE BRAZILA
Lewis Hamilton nakon 16 odvoženih utrka prikupio je ukupno 107 bodova, Fernando Alonso ima četiri manje, a Kimi Raikkonen zasad se zaustavio na 100 bodova. Hamiltonu je za sigurno osvajanje naslova dostatno drugo mjesto. Samo u slučaju da Raikkonen bude drugi, Alonso četvrti, a Hamilton osmi sva trojica bi imala po 108 bodova. Prvak bi tada bio vozač Ferrarija zbog pobjede više u aktualnoj sezoni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.