Obavijesti

Sport

Komentari 3

Franck Ribery produljio ugovor s Bayernom na još godinu dana

Franck Ribery produljio ugovor s Bayernom na još godinu dana
3

Iznimno nas veseli što će Franck ostati. U ovoj je sezoni ponovno dokazao kako je nezaobilazni član naše momčadi. Osim toga, on je ljubimac naših navijača, rekao je sportski direktor Salihamidžić

VIDEO

Francuski 35-godišnji nogometaš Franck Ribery produžio je do kraja lipnja 2019. vjernost Bayernu, klubu u koji je stigao 2007. godine, objavio je u ponedjeljak njemački nogometni prvak na svom službenom internetskom portalu.

Ribery je u 11 sezona sakupio 247 nastupa u Bundesligi i postigao 80 pogodaka, a ove je godine s Bayernom po osmi put osvojio naslov prvaka Njemačke. Uz to, ovaj sjajni francuski napadač osvojio je pet puta Kup Njemačke te bio neizostavni član momčadi koja je 2013. osvojila Ligu prvaka, europski Superkup i naslov svjetskog klupskog prvaka. 

- Veseli me što ću još jednu sezonu ostati članom ovog iznimnog kluba. München je za mene i moju obitelj postao pravim domom i ponosan sam što ću i dalje nositi dres Bayerna - izjavio je prilikom potpisivanja produženja ugovora Franck Ribery.

- Iznimno nas veseli što će Franck ostati. U ovoj je sezoni ponovno dokazao kako je nezaobilazni član naše momčadi. Osim toga, on je ljubimac naših navijača - izjavio je sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Veselit će to i Niku Kovača koji od sljedeće sezone preuzima klupu Bayerna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića