Obavijesti

Sport

Komentari 13

'Francuska kao da nije bila na utakmici u prvom dijelu. Hrvati će pomisliti da su ukleti...'

'Francuska kao da nije bila na utakmici u prvom dijelu. Hrvati će pomisliti da su ukleti...'

Komplicirano je krenulo, ali Francuska je ipak s četiri gola uspjela do pobjede. Deschamps je u igru uveo sedam novih igrača, Koristio je drugi sistem, ali došli smo do pobjede, pišu Francuzi...

VIDEO

Dvije godine su prošle, ali sve je ostalo isto. Penal, autogol i poraz od 4-2. Kao da je netko režirao nastavak epizode iz Moskve.

Pokretanje videa...

Hrvatska trenira uoči Portugala 03:00

Hrvatska je opet dominirala u posjedu, povela 1-0 golom Dejana Lovrena i držala konce igre prvih 40 minuta, a onda je sve palo u vodu. Francuska nam je utrpala dva gola u dvije minute preko Livakovića (ag) i Griezmanna pa otišla sretna i zadovoljna na predah.

UEFA Nations League - League A - Group 3 - France v Croatia

Napad ne može zabiti onoliko koliko obrana može primiti. Opet smo primali jeftine golove i to u trenucima kada smo bili puno bolji na terenu. Brozović je neoprezno dirao rukom, prelako smo puštali Francusku u naš peterac, a da nije bilo Dominika Livakovića poraz je mogao biti puno veći.

Na kraju je završilo 4-2, a dva gola su zabili Giroud i Upamecano. I da. Nakon sedam utakmica i dalje ne znamo za pobjedu protiv 'pijetlova'.

- Ponovila se Moskva i 2018. godina... Kao i prije dvije godine, Hrvatska je kraj utakmice protiv Francuske dočekala s istom tugom. Ivan Perišić i njegovi suigrači će nakon novog poraza pomisliti da su ukleti kad se radi o utakmicama s Francuskom. Isti rezultat je bio kao i prije dvije godine - piše francuski L'Equipe koji je svjestan da je Francuska bila u potpunosti nadigrana u prvih 40 minuta, ali zbog pada koncentracije u samoj završnici vratili smo domaćine u život.

UEFA Nations League - League A - Group 3 - France v Croatia

Le Parisien također podsjeća na tu 2018. godinu kada je bio identičan rezultat.

- Sjajan je tjedan iza Francuske. S dvije pobjede u dvije utakmice. Ovaj remake finala imao je nekoliko dodirnih točaka s finalom iz Moskve. Na koncu i isti rezultat. Hrvatska je opet više grizla i bila agresivnija, držala je posjed i kontrolirala igru. Ne znamo je li to zbog buke autoceste pored stadiona, užasne atmosfera bez navijača ili izostanak Mbappéa, ali Francuska je u prvom poluvremenu izgledala kao da nije na utakmici. U glavama su bili negdje drugdje, a noge su im izgledale teške - piše Le Parisien.

I na francuskom Eurosportu su svjesni da njihova reprezentacija nije briljirala, ali dodaju kako je Deschamps postavio skroz novi sustav u kojem Francuska nije izgledala baš dobro, no sve je poslije sjelo na svoje mjesto.

UEFA Nations League - League A - Group 3 - France v Croatia

- Komplicirano je krenulo, ali Francuska je ipak s četiri gola uspjela do pobjede. Deschamps je u igru uveo sedam novih igrača, Koristio je drugi sistem, ali došli smo do pobjede - pišu oni.

Hrvatska je tako u dvije utakmice primila čak četiri gola, a Francuzi mogu biti prezadovoljni obzirom na užasno prvo poluvrijeme. Hrvatska obrana opet je bila šuplja kao sir, a to je stiglo kao dobar dan za domaćine kojima je ionako nedostajalo nekoliko važnih igrača poput Paula Pogbe, Kyliana Mbappéa, Tanguya Ndombelea...

Zlatko Dalić će se itekako morati zamislit kako poboljšati obranu koja je izgledala katastrofalno u posljednje dvije utakmice, a to je pomoglo Didieru Deschampsu da se uvjeri da ima ogromnu širinu u izostanku najboljih.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi