Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
114 komentara

Francuska se trese: Hrvatska u finalu ima priliku zgrabiti sve!

Hrvatska i Francuska 15. srpnja igraju veliko finale na Lužnjikiju, a osim naslova Svjetskog prvaka, jedna reprezentacija će biti u prilici osvojiti i sve individualne nagrade...

World Cup - Semi Final -  Croatia v England
Foto: CARL RECINE
114 komentara

Hrvatska i Francuska 15. srpnja igraju veliko finale za osvajanje Svjetskog prvenstva, a favoriti prema kladionicama su očekivano Francuzi. Koeficijent na pobjedu Tricolora je 2.10 dok je koeficijent da će se Vatreni okititi "zlatnom božicom" 4.50.

Francuzi su ulaskom u finale potpuno opravdali očekivanja, jer su od početka Mundijala glasili za jedne od glavnih favorita za osvajanje naslova. Prije početka Mundijala koeficijent da će Francuska ponoviti 1998. i opet osvojiti naslov je bio 7, što ih je stavljalo na mjesto trećeg favorita.

Koeficijent na Vatrene je bio dosta veći, a glasio je 33. Hrvatska je bila na 12. mjestu favorita, no zahvaljujući fantastičnim igrama, a ponajprije u skupini, samo se nastavila penjati na ljestvici.

U finalnoj utakmici također će se loviti i individualne nagrade, a najveći kandidati nalaze se upravo u Francuskoj i Hrvatskoj. Kandidati za zlatnu loptu Svjetskog prvenstva su mladi Kylian Mbappé i Luka Modrić. Koeficijent na Francuza je 1.95 dok je koeficijent na Modrićevo slavlje 2.10

Velika borba voditi će se i za zlatnu rukavicu između Huga Llorisa i Danijela Subašića. Na golmana Tottenhama je koeficijent 1.50 dok je na Subašića koeficijent 2.80.

Bit će to veliki spektakl na Lužnikiju u Moskvi, a mi se nadamo kako će Vatreni pokupiti sve nagrade...

VIDI OVO: Koliko si dobro pogledao ulazak u FINALE?

 

Tema: Svjetsko nogometno prvenstvo - Rusija 2018.

Message