Obavijesti

Sport

Komentari 104

Srbi na Euru: Napali su turske navijače zajedno s Francuzima

Srbi na Euru: Napali su turske navijače zajedno s Francuzima
1

Prema informacijama iz Francuske, navijači PSG-a napali su navijače Turske uoči utakmice Hrvatske i Turske. Među napadačima je navodno bilo i Srba

VIDEO

Novi incident na Euru. Prema informacijama iz Francuske, huligani PSG-a napali su navijače Turske uoči utakmice Hrvatske i Turske na Parku prinčeva.

Među napadačima je bilo i srpskih huligana, prenose srpski mediji. Turci su bili brojčano inferiorni, a policija je ovoga puta bila brza te je spriječila veći sukob.

Vjerojatno se pitate otkud srpski navijači na Euru.

Informacije iz navijačkih krugova govore kako se radi o osveti Turcima za ubojstvo navijača Crvene zvezde u Istanbulu prošle godine.

Navodno je upravo to bio povod za napad na turske navijače koji su stigli s transparentima na kojima se sprdaju s ubijenim navijačem.

Hrvati i Turci pokazali svijetu kako se navija

Uefa je utakmicu Hrvatske i Turske označila kao visokorizičnu, no hrvatski i turski navijači oduševili su svijet nakon što su zajedno pjevali i navijali uoči utakmice.

Pokretanje videa...

00:54

No u isto vrijeme, huligani Marseillea i PSG-a, kao i oni iz Rusije i Engleske, sramote svoje zemlje nakon sve većeg vala nasilja koji se širi Francuskom.

Rusi i Englezi mogli bi biti izbačeni s Eura

Ovaj novi ispad samo je nastavak huliganskog rata koji na Euru traje od četvrtka i dolaska Engleza u Marseille. Rusi su prednjačili u napadima na Engleze, a Uefa je otvorila disciplinski postupak protiv ruskog saveza te je upozorila Rusiju, ali i Englesku, kako bi nakon sljedećeg incidenta mogli biti izbačeni s Eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna