Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
104 komentara

Srbi na Euru: Napali su turske navijače zajedno s Francuzima

Prema informacijama iz Francuske, navijači PSG-a napali su navijače Turske uoči utakmice Hrvatske i Turske. Među napadačima je navodno bilo i Srba

England v Russia - EURO 2016 - Group B
Foto: JEAN-PAUL PELISSIER
104 komentara

Novi incident na Euru. Prema informacijama iz Francuske, huligani PSG-a napali su navijače Turske uoči utakmice Hrvatske i Turske na Parku prinčeva.

Među napadačima je bilo i srpskih huligana, prenose srpski mediji. Turci su bili brojčano inferiorni, a policija je ovoga puta bila brza te je spriječila veći sukob.

Vjerojatno se pitate otkud srpski navijači na Euru.

Informacije iz navijačkih krugova govore kako se radi o osveti Turcima za ubojstvo navijača Crvene zvezde u Istanbulu prošle godine.

Navodno je upravo to bio povod za napad na turske navijače koji su stigli s transparentima na kojima se sprdaju s ubijenim navijačem.

Hrvati i Turci pokazali svijetu kako se navija

Uefa je utakmicu Hrvatske i Turske označila kao visokorizičnu, no hrvatski i turski navijači oduševili su svijet nakon što su zajedno pjevali i navijali uoči utakmice.

No u isto vrijeme, huligani Marseillea i PSG-a, kao i oni iz Rusije i Engleske, sramote svoje zemlje nakon sve većeg vala nasilja koji se širi Francuskom.

Rusi i Englezi mogli bi biti izbačeni s Eura

Ovaj novi ispad samo je nastavak huliganskog rata koji na Euru traje od četvrtka i dolaska Engleza u Marseille. Rusi su prednjačili u napadima na Engleze, a Uefa je otvorila disciplinski postupak protiv ruskog saveza te je upozorila Rusiju, ali i Englesku, kako bi nakon sljedećeg incidenta mogli biti izbačeni s Eura.

Tema: Europsko nogometno prvenstvo: Francuska 2016.

Message