Obavijesti

Sport

Komentari 22

Francuzi favoriti, a Belgija lovi svoje prvo finale Mundijala

Francuzi favoriti, a Belgija lovi svoje prvo finale Mundijala
1

Obje momčadi su izbacile Južnoamerikance u četvrftinalu. Francuzi su izbacili Urugvaj, a Blegijci prvog favorita Brazil. Oba izbornika vjeruju da su njihove momčadi spremne i da će pobijediti. Spektakl počinje u 20 sati

VIDEO

Momčadski duh može nas odvesti u finale. Protiv Francuza trebamo pružiti najbolje izdanje, rekao je Roberto Martínez u najavi prve polufinale utakmice Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Španjolski trener povest će Belgijce protiv Francuske za mjesto u nedjeljnom finalu u Moskvi, prvi u povijesti njihove reprezentacije. Po taj doseg morat će bez Thomasa Meuniera, jedinog igrača koji će zbog dva žuta kartona propustiti polufinale SP-a. Umjesto njega u početni bi sastav trebao ući Yannick Carrasco.

World Cup - Belgium Training

- Trebalo nam je dvije godine da dođemo ovdje. Ovi dečki kao grupa dijele istu ambiciju. Nisu samo nacionalna momčad već su prava grupa. Pokušavamo biti što bolji. Ovo je prilika za Belgiju i da učinimo belgijski nogomet ponosnim - rekao je Martinez i dodao.

- Obje momčadi imaju pravi miks mladosti i iskustva. Morat ćemo pripaziti na Mbappéa.

Kylian je bio ubojit za Argentince u osmini finala, a Didier Deschamps ima slatke brige koga staviti u napad jer sve najjače snage ima na raspolaganju nakon što je Blaise Matuidi odradio suspenziju. Jedini upitan je Djibril Sidibe.

FIFA World Cup 2018 / Quarter-finals / Uruguay - France 0: 2

- Svi su spremni, samo smo odmarali neke igrače. Svi će biti spremni za utakmicu. Belgija je odigrala dobru utakmicu s Brazilom, ali protiv nas će sigurno igrati malo drugačije. Mi ćemo biti spremni i prilagodit ćemo se. Vjerujemo u sebe - rekao je francuski izbornik.

Sa suprotne strane stajat će bivši golgeter “tricolora” Thierry Henry kao sadašnji Martínezov pomoćnik.

World Cup - Belgium Training

- Bit će čudno vidjeti ga u belgijskoj ekipi. Ostavio je utisak u francuskom nogometu. Vjerujem da će mu srce biti podijeljeno - rekao je kapetan i golman Francuske Hugo Lloris.

Francuzi su favoriti prema kladionicama s koeficijentom 2,60, dok je na Belgiju 3,10. Spektakl počinje u 20 sati.

VIDI OVO: 13 bizarnih stvari koje nisi znao o Engleskoj!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske