Sport

Komentari 1

Francuzi na sto muka: Zarazilo se pola reprezentacije, nemaju dovoljno igrača ni za dvije ekipe

Francuzi na sto muka: Zarazilo se pola reprezentacije, nemaju dovoljno igrača ni za dvije ekipe

Najvažniji dio priprema tek počinje. Što će smisliti Gille, vjerojatno ni on ne zna. Naknadno je pozvao Brieta, Bosa i Pardina, pa ih trenutno ima tek 13. Dakle, ni za dvije trening-ekipe

Na sto su muka Francuzi uoči rukometnog Eura. Nakon što se izbornik Gillaume Gille morao pomiriti da na turniru zbog ozljeda neće imati Remilija i N'Guessana, korona virus u izolaciju je uoči Božića strpao Nikolu Karabatića, Kounkouda i Lennea.

Kako nesreća nikad ne dolazi sama, na novim su testovima pozitivni bili još Rémi Desbonnet, Elohim Prandi, Hugo Descat, Aymeric Minne i Dylan Nahi.

To je praktički pola reprezentacije, a najvažniji dio priprema tek počinje. Što će smisliti Gille, vjerojatno ni on ne zna. Naknadno je pozvao Brieta, Bosa i Pardina, pa ih trenutno ima tek 13. Dakle, ni za dvije trening-ekipe.

Sad nema druge nego čekati da pozitivni postanu negativni, a kod nekih će to možda potrajati. Sreća je donekle da se sve dogodilo na početku priprema jer do otvaranja s Hrvatskom u Szegedu 13. siječnja imaju još dva i pol tjedna.

Najčitaniji članci