Obavijesti

Sport

Komentari 7

'Francuzi? Nećemo zaboraviti ono što je bilo u Montpellieru'

'Francuzi? Nećemo zaboraviti  ono što je bilo u Montpellieru'

Tempirat ćemo i koncipirati formu da 13. siječnja budemo pravi. Evo, Mađarska je dopustila navijače na tribinama, pa se naši navijači mogu spremati i pakirati za prvi mjesec, poručio je izbornik Horvat

VIDEO

Ozbiljan izazov čeka nas već od starta na Euru u Mađarskoj i Slovačkoj. Na startu 13. siječnja najveći, Francuzi. Derbi skupine C u Szegedu za vjerojatno dva boda koja će značiti puno u, nadamo se, drugom krugu. Nakon Francuza slijedi Srbija, bolja Srbija od one s kojom smo igrali na prošlom Euru, a i Srbija koja je baš ove Francuze prije SP-a dobila u kvalifikacijama pa remizirala u gostima. Dakle, visoki će ulozi odmah biti na stolu, pa očekujemo da nam protiv Ukrajine više ništa neće ni trebati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hrvatska je ostala bez Olimpijskih igara u Tokiju 01:19

- Veliki izazov će ovo biti nakon neuspješnih kvalifikacija za OI. Protiv Francuske opet će odlučivati nijanse, samo ovaj put nadam se i s našim navijačima. Mi smo Hrvati velikog srca, lako praštamo, ali nećemo zaboraviti ono što je bilo u Montpellieru. Izazov je i Srbija koja se digla, a i Ukrajinu će se nešto pitati - komentirao je ždrijeb u Budimpešti izbornik Hrvoje Horvat.

Pakleni ždrijeb za Hrvatsku: U skupini protiv Srbije i Francuza!
Pakleni ždrijeb za Hrvatsku: U skupini protiv Srbije i Francuza!

Iako iz skupine dalje idu samo dvije reprezentacije, već gledamo i prema drugom krugu. Tamo se nameću Danci, Slovenci, pa domaćini Mađari, Portugalci, možda Islanđani...

- Jako je bitno prenijeti dva boda. I križanje je zahtjevno, svaka će utakmica biti poput mini polufinala. No vjerujem da imamo snage za odgovoriti svim izazovima. Tempirat ćemo i koncipirati formu da 13. siječnja budemo pravi. Evo, Mađarska je dopustila navijače na tribinama, pa se naši navijači mogu spremati i pakirati za prvi mjesec.

Na ždrijebu je kao gost bio Luka Stepančić. Nemamo ga već dugo, valjda ćemo ga opet u njegovom Szegedu.

- Osobno sam zadovoljan, pogotovo bude li navijača na tribinama. Srbi će biti praktički na domaćem terenu jer je Szeged 20 kilometara udaljen od granice. S Francuzima je staro rivalstvo, a Ukrajina se čini kao mala nepoznanica.

Hrvatska i Slovačka susrele se u EHF EURO Cupu u Varaždinu

Iz Kiela se javio i kapetan Domagoj Duvnjak.

- Jedna jako zanimljiva grupa je pred nama. Kao i uvijek, ono što ponavljamo, jest da se nadamo da ćemo biti zdravi i spremni. Vidjeli smo već puno puta dosad na europskom prvenstvu nema slabog protivnika tako da će svaka utakmica biti zanimljiva i teška. Naravno, mi moramo misliti samo na nas, moramo se dobro pripremati i ne smijemo biti opušteni ni u jednom trenutku. Kao i uvijek, ići ćemo iz utakmice u utakmicu i dat ćemo sve od sebe.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.