Obavijesti

Sport

Komentari 14

Francuzi o kaubojima: Hrvatski Woody Allen traži novi Oscar...

Francuzi o kaubojima: Hrvatski Woody Allen traži novi Oscar...
1

Francuski novinari ne daju nam previše šanse. U djelu gdje govore o favoritima, Dansku i Francusku su svrstali među najveće favorite, slijede Njemačka i Španjolska, Švedska, Norveška i tek onda Hrvatska

VIDEO

Teško je ignorirati toliko talenata na jednom mjestu. Hrvatska s Duvnjakom, Cindrićem i Štrlekom ima neke od najboljih igrača svijeta, ali unatoč tome, zadnjih godina se dosta muči, počinje analizu Kauboja najveći francuski sportski list i jedan od najuglednijih europskih sportskih magazina L'Equipe s naslovom:

'Svi protiv Francuske'.

Pokretanje videa...

Hrvatska rukometna reprezentacija 13:03

Svjetsko rukometno prvenstvo prvi put u povijesti organiziraju dvije države, Danska i Njemačka, a traje od 10. do 27. siječnja. Hrvatska igra u Münchenu u skupini B s Islandom, Japanom, Makedonijom, Španjolskom i Bahreinom.

Francuski novinari ne daju nam previše šanse. U djelu gdje govore o favoritima, Dansku i Francusku su svrstali među najveće favorite, slijede Njemačka i Španjolska, Švedska, Norveška i tek onda Hrvatska za koju L'Equipe piše da je i dalje spreman zadati zastrašujuće udarce, iako odavno nije bila ovako daleko od kruga favorita.

Srušili Hrvate, a Islanđani im odali počast u muzeju penisa...
Srušili Hrvate, a Islanđani im odali počast u muzeju penisa...

- Hrvatska se na prošlom Europskom prvenstvu raspala na svom terenu, unatoč fijasku, neuništivi Lino Červar ostao je izbornik. Može li taj rukometni čarobnjak koji neodoljivo podsjeća na Woodyja Allena, pronaći recept za još jednog Oscara?

Pitaju se to francuski novinari. Uskoro ćemo saznati odgovor.

Hrvatska prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu igra protiv Islanda u petak u 18 sati. Kauboji sve utakmice prvoga kruga igraju u Münchenu, u drugom krugu, što bi naši trebali izboriti bez većih problema, igramo u Kölnu.

Červara ne čudi što prema kladionicama nismo ni blizu favoritima.

- Pa devet godina nismo bili u finalu. Ne bih rekao da nas podcjenjuju, ima tu nekoliko velikih favorita, a bolje je da mi ne dolazimo s velikim najavama pa da onda iznenadimo - rekao je Lino.

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet
VELIKA AVANTURA

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet

U SUBOTU IDE NA HRVATSKU Istražio sam svijet i sebe pa sam se vratio rukometu, kaže Kim Ekdal Du Rietz koji je u devet mjeseci prošao tridesetak država svih kontinenata

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom
U SUBOTU ZA PETO MJESTO

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom

Šveđane znamo, igrali smo s njima dvije prijateljske utakmice prošle godine. Dobili su nas u Splitu, sad im se želimo revanširati. Moramo pronaći snage i pobijediti za kraj, rekao je Lino Červar
Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...
RUKOMETNI MISTER

Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...

Jakov Vranković nije tipičan rukometaš. Shvatio je da je dobro u životu imati i plan B. Zato je i uzeo knjige u ruke i završio Kineziološki fakultet, a stigao je i do natjecanja ljepote na kojemu je pobijedio