Obavijesti

Sport

Komentari 12

Fury: Deontay i ja imat ćemo trilogiju, lova je ipak prevelika

Fury: Deontay i ja imat ćemo trilogiju, lova je ipak prevelika
1

Joshua morati čekati na borbu sa Wilderom ili Furyjem jer nakon meča bez pobjednika u 2018. te druge borbe koju će imati u noći sa ove subote na nedjelju, Wilder i Fury će u trilogiju

VIDEO

Deontay Wilder i Tyson Fury nisu ni odboksali svoj drugi meč, a već su dogovorili: revanš tog revanša. Dakle, dosad smo vidjeli jedan njihov obračun, u noći sa ove subote na nedjelju nam slijedi drugi, ali i prije uzvrata znamo da ćemo imati - trilogiju.

Pokretanje videa...

Tyson Fury 00:37

Fury i Wilder prvi su se put potukli 1. prosinca 2018. u Staples Centru, u Los Angelesu. Amerikanac je dvaput rušio Furyja, a sudačka odluka ispala je poprilično kontroverzna - bez pobjednika.

Ovog vikenda, sa subote na nedjelju, majstori će se opet potući MGM Grand Garden Areni u Las Vegasu. Prvi puta Kalifornija, drugi put Nevada, ali kako god okreneš Fury uvijek mora u SAD na gostovanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Drugi meč Amerikanci gromoglasno promoviraju pod imenom 'Wilder protiv Furyja: Nedovršeni posao', kao da se radi o filmskom nastavku. Sa pobjednikom bi strahovito rado već do kraja godine ušao i šampion sa najviše ujedinjenih titula, Anthony Joshua.

Fury: Joshua, pripremi me za Wildera pa ćemo ti i ja u borbu
Fury: Joshua, pripremi me za Wildera pa ćemo ti i ja u borbu

Joshua je 'Kralju Cigana' čak nudio pomoć tijekom priprema! 'Fury, ako me trebaš možemo opet sparirati kao kad smo bili djeca. Doći ću u Ameriku i pomoći ti da se pripremiš za borbu sa Amerikancem', govorio je Joshua pa pojasnio:

- Mislim i da bi se Fury prije ohrabrio na borbu sa mnom nego Wilder. Tako da... Želim da Fury pobijedi zato što se želim što prije boriti pa uzeti i WBC naslov - rekao je Joshua, Fury javni prihvatio, ali sve je bio marketinški trik.

Jer Fury pet dana prije druge borbe sa Wilderom već najavljuje kako će, neovisno o svršetku nedjeljne borbe, opet u ring sa Amerikancem:

- Mislim da je prevelika lova u pitanju da Deontay i ja ne napravimo trilogiju. Posebno za Wildera, čak i ako ga pobijedim u Las Vegasu. Ne, ne bi to bio revanš za mene nego za njega jer: ja ne gubim! Možda nekad 'remiziram', ali nikad ne gubim.

Fury skinuo salo i nabacio par kila mišića: 'Čvrst kao stijena'
Fury skinuo salo i nabacio par kila mišića: 'Čvrst kao stijena'

Fury je priznao i da je 2015. nakon pobjede protiv Vladimira Klička bio u totalnom rasulu. Pun love, ali i pun droge i alkohola, sa 180 nagomilanih kilograma:

- Rekao sam tada, prije revanša koji se nije dogodio: 'Ne zovite me atletom jer ja to sada nisam'. Ustao sam, dignuo majicu i pokazao trbušinu. Tada sam bio u sramotnoj formi, ali sada su iza mene dvije najbolje godine karijere. Sad sam zaista atleta!

Fury: Lizao sam ženski spolni organ kako bih ojačao bradu...
Fury: Lizao sam ženski spolni organ kako bih ojačao bradu...

Promotor Eddie Hearn neprestano podbada Wildera kako se boji stati nasuprot Joshui i ne krije da pobjednika meča između Furyja i Wildera treba pritiskati da se bori sa Joshuom:

- Ma cijeli boksački svijet to želi, svi navijači. I da, naravno da trebamo pojačavati pritisak na na pobjednika drugog meča Wilder vs Fury da nekako nađe hrabrosti stati u ring sa Joshuom.

Izgleda da će Joshua ipak morati pričekati jer nakon borbe bez pobjednika u 2018. pa 'dovršetka nedovršenog posla u 2020.' Wilder i Fury će u trilogiju. Jer, kako kaže, Fury, 'lova je ipak prevelika'!

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

13:47
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića