Obavijesti

Sport

Komentari 24

Furyjev cirkus na prvoj presici: Sam sebe ćeš iz*ebati u ringu

Furyjev cirkus na prvoj presici: Sam sebe ćeš iz*ebati u ringu
7

Sve što imaš je snaga udarca, a takvih deset boksača u ringu odjednom ne bi mogli pobijediti Tysona Furya. Napravit ću da izje*eš sam sebe, rekao je Fury na prvoj press konferenciji prije meča s Wilderom

VIDEO

Velika borba između Tysona Furyja i Deontaya Wildera polako se bliži, a borci su u Londonu odradili prvu konferenciji ka promociji svoje borbe koja je na raspored u 1. prosinca u Los Angelesu. Bilo je tu svega, od guranja do neukusnih psovki, a prednjačio je naravno "Gipsy King" Fury koji je pokušao psihički destabilizirati Amerikanca, prenosi Fight Site. Ovaj dvojac borite će se za naslov svjetskog prvaka u verziji WBC.

Početak konferencije protekao je u dominaciji Tysona Furyja koji je pokušao iživcirati Wildera, a to je bilo i očekivano od njega. Wilder se nije baš najbolje snašao i polako je počeo ponavljati sam sebe, što je dodatno dalo vjetra u leđa bivšem svjetskom prvaku.

- Nisi spreman za mene, nikada nisi bio spreman - provocirao je Fury Wildera pokušavajući mu ući u glavu, no nije se Wilder tako lako dao.

- Sve što imaš je snaga udarca, a takvih deset boksača u ringu odjednom ne bi mogli pobijediti Tysona Furyja. Napravit ću da izje*eš sam sebe - nastavio je Fury u istom ritmu, a uvrede su uskoro sijevale na sve strane. Promotor Frank Warren imao je pune ruke posla sa smirivanjem, uglavnom temperamentnog Furyja koji je poznat po "lajavom" jeziku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sve je to bilo u verbalnom obliku, a onda je Fury to odlučio malo začiniti i pozvao je Wildera na sparing. Došli su jedan pored drugoga, a onda ga je Wilder gurnuo na što je nastao pravi cirkus na pozornici.

Deontay Wilder & Tyson Fury Press Conference

- Želim osjetiti tu moć udarca. Moja žena me odgurne jače od tebe - rekao je Fury aktualnom svjetskom prvaku.

Nakon toga su pitanja počeli postavljati novinari, no ubrzo su i oni shvatili da pitanja nemaju smisla i konferencija je završila.

Pogledajte vatrenu press konferenciju...

Borba je na rasporedu u Los Angelesu 1. prosinca u legendarnom Staples centru. U klauzulu je uključen revanš, odnosno ako Wilder izgubi, imat će pravo revanša. Pobjednik ovog meča vjerojatno će se boriti protiv Anthonyja Joshue, koji želi ujediniti sve titule, a jedino mu WBC i fali.

Fury se vratio nakon depresije koju je proživljavao, a sve je počelo nakon što je bio pozitivan na kokain. Oduzeti su mu svi naslovi koje je osvojio protiv Klička, a nakon skoro 2 godine uspio je istesati liniju i vratiti se profesionalnom boksu.

Deontay Wilder & Tyson Fury Press Conference Tyson Fury and Deontay Wilder - Press Conference - BT Sport Studio Tyson Fury and Deontay Wilder - Press Conference - BT Sport Studio
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...