Obavijesti

Sport

Komentari 17

Futsal Dinamo: Potjerali su nas iz Cibone i nije im to prvi put

Futsal Dinamo: Potjerali su nas iz Cibone i nije im to prvi put
1

Futsal je najgledaniji dvoranski sport u Hrvatskoj te je Cibona bila jedina adekvatna dvorana za polufinale doigravanja s obzirom na to da je četvrtfinale gledalo više od 1500 gledatelja, piše Futsal Dinamo

VIDEO

Ne daju nam u Cibonu, obavijestio je svoje navijače Futsal Dinamo koji će tako svoju polufinalnu utakmicu prvenstva Hrvatske protiv Novog Vremena Apfel u petak igrati u Kutiji šibica.

Utakmica Futsal Dinama je na rasporedu u petak od 20 sati.

Klub se s predstavnicima KK Cibone dogovorio oko svih detalja, a cibonaši su bili spremni pomaknuti svoj trening koji inače završava u 18:30 sati na raniji termin, međutim javio se Grad Zagreb i rekao - neće moći.

Svoju su odluku obrazložili "tehničkim razlozima i obvezama prema drugim korisnicima". Futsal Dinamo ističe kako ovo nije prvi put da im Grad zabranjuje igranje u Ciboni, a priopćenje s njihove službene stranice prenosimo u cjelosti:

Dragi članovi i navijači.

Ovim putem vas obavještavamo kako se utakmica polufinala prvenstva Hrvatske između Futsal Dinama i Novog Vremena Apfel (petak, 10.05., 20 sati) neće igrati u KC Dražen Petrović kako je prvotno najavljeno već u SD Trešnjevka, u popularnoj Kutiji šibica.

Kao razlog odbijanja prijavljene dvorane iz Ustanove za upravljanje sportskim objektima pri Gradu Zagrebu naveli su nam da se utakmica ne može održati u KC Dražen Petrović zbog “tehničkih razloga i obaveza prema našim drugim korisnicima”.

Naime, u 18.30 sati, na dan naše utakmice, košarkaši KK Cibone završili bi s treningom pred treću utakmicu polufinala prvenstva protiv KK Splita koja se igra dan kasnije u subotu, 11. svibnja.

Iako su nam predstavnici KK Cibone naznačili kako nema nikakvih problema oko termina naše utakmice, a bila je ideja i da se pomaknu termini treninga za ranije, predstavnici gradske Ustanove za upravljanje sportskim objektima pri Gradu Zagrebu zabranili su nam igranje utakmice iz “tehničkih razloga”.

Zagreb: Futsal Dinamo pobijedio Uspinjaču i plasirao se u polufinale prvenstva Hrvatske

Umjesto da se u Domu Dražena Petrovića održala manifestacija i promocija zagrebačkog sporta, kada bi u tri dana tri zagrebačka kluba (Futsal Dinamo, Cibona i legende NK Dinama) odigrale svoje utakmice, predstavnici Grada Zagreba i Uprava Košarkaškog centra Dražen Petrović zabranili su nam igranje u gradskoj dvorani.

Podsjećamo, ovo nije prvi put da nam Grad Zagreb zabranjuje – bez pravog i konkretnog razloga – igranje u gradskoj dvorani.

Također, napominjemo i kako je futsal najgledaniji dvoranski sport u Hrvatskoj te je 'Cibona' bila jedina adekvatna dvorana za polufinale doigravanja s obzirom na to da je četvrtfinale gledalo više od 1.500 gledatelja.

S obzirom na to da će se utakmica odigrati u dvorani Kutija šibica, apeliramo na sve navijače da što ranije kupe ulaznice jer očekujemo ispunjenu dvoranu i postoji velika mogućnost da će mnogi naši navijači ostati bez ulaznice.

Unatoč svemu, veselimo se utakmici u petak uz vjeru da ćemo na krilima naših navijača izboriti majstoricu za finale.

Uprava Kluba ubrzo će se oglasiti s detaljnijim obrazloženjem “slučaja Cibone”.

Futsal Dinamo

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju