Sport

Komentari 17

Gaethje: Conore, sve si izgubio. Smiješan si i užasan čovjek...

Gaethje: Conore, sve si izgubio. Smiješan si i užasan čovjek...

Dogovorite mi revanš protiv Khabiba u Moskvi, poručio je Conor McGregor odmah nakon što je Khabib Nurmagomedov slavio protiv Dustina Poiriera u borbi za obranu naslova prvaka....

Khabib Nurmagomedov (28-0) u sjajnoj borbi obranio je naslov prvaka lake kategorije protiv Dustina Poiriera.

Khabib je radio ono što najbolje zna i, kao i sve protivnike do sada, Poiriera 'mrcvario' u klinču i parteru prije nego ga je završio stražnjim gušenjem. Nakon borbe pokazao mu je veliko poštovanje i odlučio prodati majicu koju je nosio nakon borbe. Kaže da će sav prihod pokloniti Poirieru jer mu je to želja.

Prošle godine Khabib je pobijedio i Conora McGregora, irskog borca, koji nakon toga više nije ulazio u oktogon. Sada Conor želi revanš, a šef kaveza, Dana White, poručio je da će Conor dobiti borbu s Khabibom jedino ako se Tony Ferguson odbije boriti protiv neporaženog Nurmagomedova. 

Na Conorovu poruku burno je reagirao Justin Gaethje, jedan od najboljih boraca lake kategorije i nesuđeni Conorov suparnik.

- Ti si smiješan Conore. Izgubio si sve što si imao - rekao je, a onda je prokomentirao i Irca kao osobu.

- Osim toga, govno si čovjeka, užasan otac i suprug. J**i se- napisao je Gaethje koji se idućeg vikenda bori protiv Donalda Cerronea.

Najčitaniji članci