Obavijesti

Sport

Komentari 21

Galatasary za Ibru nudi pola milijuna € manje nego na ljeto

Galatasary za Ibru nudi pola milijuna € manje nego na ljeto
1

Galatasaray je za Ibričića prošlog ljeta nudio šest milijuna eura i 15 posto od idućeg transfera, no Splićani su ponudu glatko odbili želeći s njim osvojiti naslov prvaka

VIDEO

Hajduk je s turskim Galatasarayem obnovio pregovore o transferu Senijada Ibričića (25). Više bi se trebalo znati krajem tjedna, kad se u Split s godišnjeg odmora u Dohi vrati predsjednik kluba Joško Svaguša.  

- Za Ibričića imamo nekoliko ponuda i o njima ćemo krajem tjedna, na sastanku nadzornog odbora. Nema žurbe. Uostalom, tko kaže da će nas većina biti za to da se Ibričić proda? - rekao nam je predsjednik nadzornog odbora Petroslav Sapunar. 

Galatasaray je za Ibričića Hajduku prošlog ljeta nudio šest milijuna eura i 15 posto od budućeg transfera, no Splićani su ponudu glatko odbili želeći s Ibričićem u jubilarnoj godini osvojiti naslov prvaka. No od trofeja, čini se, neće biti ništa, pa će i Ibričić lakše otići u inozemstvo. 

Znaju to i u Galatasarayu, pa je njihov predsjednik Adnan Polat odmah poslao novu, ovog puta malo skromniju ponudu - 5,5 milijuna eura, bez dodatne provizije od sljedećeg transfera. No ne zna Polat da se namjerio na Svagušu, koji je tvrd pregovarač. Njemu je lakše izvaditi zub nego ga natjerati da spusti cijenu.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U Hajduku moraju biti svjesni da neće dobiti ono što im je nuđeno ljetos te da predsjednik Polat neće čekati dovijeka. Turci su jednom izigrani i neće više dolaziti u Split dok uvjete ne dobiju na papiru - kaže Ibričićev menadžer Anđelko Jurkić. 

No Svaguša se ne uzbuđuje. Mirno na plaži pijucka koktele i čeka da ponuda poraste ili da se slegne prašina koju su podignuli turski mediji. 

No ako se transfer i realizira, pitanje je što Ibričića čeka u Turskoj. Ljetos su mu vrata Galatasaraya bila širom otvorena, no od kada je smijenjen Frank Rijkaard, a na klupu se vratio Gheorghe Hagi, stvari su se preokrenule. Trener preko prijatelja, menadžera Ioana Becalija, koji je u Split ne tako davno doveo Florina Cernata, gura mladog Mariusa Alexea iz bukureštanskog Dinama.

Legenda Hagi odmah otjerao Misimovića 

Galatasarayev trener Gheorghe Hagi nezadovoljan je igrom Zvjezdana Misimovića. Ibričićeva suigrača iz reprezentacije, kojeg su doveli prošlog ljeta za osam milijuna eura, preselio je u drugu momčad, pa bi se Misimović, prema svemu sudeći, trebao na ljeto vratiti u Wolfsburg. No Hagi navodno ne cijeni Ibru kao Rijkaard, koji je nedavno dobio nogu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida