Obavijesti

Sport

Komentari 3

Gasperiniju odbrojani dani?; Fergusona iznervirali novinari

Gasperiniju odbrojani dani?; Fergusona iznervirali novinari
1

Inter je izgubio sve tri službene utakmice na početku ove sezone (talijanski superkup, Serija A i Liga prvaka) što je najgori ulazak u sezonu još od 1921. godine

VIDEO

Direktor talijanskog nogometnog kluba Inter, Ernesto Paolillo, upozorio je trenera Giana Piera Gasperinija da momčad nema vremena za prilagođavanje na njegov način igre...

Inter je izgubio sve tri službene utakmice na početku ove sezone (talijanski superkup, Serija A i Liga prvaka) što je najgori ulazak u sezonu još od 1921. godine. Predsjednik kluba Massimo Moratti dao je podršku treneru koji je ponovno vratio četiri čovjeka u obranu, ali izgleda da je on i posljednji čovjek koji još vjeruje 53-godišnjem treneru milanske momčadi.

- Gasperini govori o periodu prilagođavanja, ali mi si to trenutno ne možemo priuštiti. Mislim da igrači ispunjavaju njegove zamisli, ali sada je na njemu da preokrene ovu situaciju i to čim prije – rekao je Paolillo.

Talijanski mediji već su počeli nagađati tko bi mogao biti Gasperinijev nasljednik i zasada se ističu dva imena - Gianfranco Zola i Claudio Ranieri.

Giggs 16 sezona trese mreže u Ligi prvaka, iznervirani Ferguson

Ajaxov napadač Sulejmani ozlijedio je koljeno i neće igrati protiv Reala u Madridu.

Ryan Giggs (37) donio je svojim pogotkom bod Manchester Unitedu na gostovanju kod Benfice (1:1) i tako postao novi rekorder Lige prvaka. Naime, postao je jedini nogometaš u povijesti koji je postigao pogodak u čak 16 sezona toga natjecanja.

Alex Ferguson, trener Manchester Uniteda, nije se poslije utakmice baš gospodski ponio u intervju koji je s njim vodila 35-godišnja reporterka Kelly Cates, kći njegova velikog rivala i sunarodnjaka Kennyja Dalglisha. Cates je upitala:

– Hoće li vas Lindegaardove dobre obrane potaknuti na to da se zapitate koga postaviti u momčad za nedjeljni derbi s Chelseajem – njega ili prvog vratara Davida de Geu?

– Ne, uopće neće. David de Gea branit će u nedjelju protiv Chelseaja. Tako smo odlučili još prije ove utakmice i to se nije promijenilo – odgovorio je Ferguson, a onda je odjednom promijenio raspoloženje:

– Uopće mi nije jasno zbog čega postavljate takvo pitanje? Zašto tražite nekakve glupave sitnice?

Prvi napadač nizozemskog Ajaxa Miralem Sulejmani propustit će utakmicu 2. kola Lige prvaka protiv Reala u Madridu jer je na utakmici s Lyonom ozlijedio koljeno. Prvi pregledi pokazali su da su mu stradale tetive te će morati pauzirati najmanje dva tjedna.

Nogometaši Lyona zadovoljni su se vratili iz Amsterdama.

– Potpisali bismo neodlučeno i prije tog dvoboja – rekao je Bafetimbi Gomis, igrač Lyona, dok je napadač domaćina Derk Boerrigter bio nezadovoljan.

– Mislim da smo prosuli dva boda, a ne osvojili jedan – istaknuo je.

Senzacija prvog kola poraz je Intera u Milanu od Trabzona.

– Taj poraz natjerat će nas na brzu reakciju. Tek je početak sezone i sve se još stigne ispraviti, a mi imamo snage za to. Igrali smo bolje nego u susretu s Palermom, ali što nam to vrijedi kad je rezultat negativan – rekao je trener Gasperini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka