Sport

Komentari 4

Gattuso je preuzeo Fiorentinu!

Gattuso je preuzeo Fiorentinu!

Prema pisanju medija do sredine današnjeg dana bilo je gotovo sigurno da će 43-godišnji Gattuso, bivši veznjak i trener Milana, otići u Lazio, no Forentina je uspjela poremetiti planove rimskog kluba

Gennaro Gattuso postao je novi trener Fiorentine, manje od 48 sati nakon što je u Napoliju dobio otkaz.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Gennaro će biti novi trener Fiorentine od 1. srpnja - objavio je predsjednik talijanskog prvoligaša Rocco Commisso na službenim stranicama toskanskog kluba.

Naslijedit će Giuseppea Iachinija koji je na klupu Viola zasjeo u ožujku s ciljem da osigura ostanak u prvoj ligi nakon iznenadne ostavke Cesarea Prandellija.

Prema pisanju medija do sredine današnjeg dana bilo je gotovo sigurno da će 43-godišnji Gattuso, bivši veznjak i trener Milana, otići u Lazio, no Fiorentina je uspjela poremetiti planove rimskog kluba.

Gattuso je u Napoliju naslijedio Carla Ancelottija koji je smijenjen u prosincu 2019., a sljedeće je godine uspio osvojiti svoj prvi naslov kao trener, s Napolijem je slavio u kupu Italije.

Međutim, Napoli u nedjelju nije uspio ostvariti svoj primarni cilj za ovu sezonu, a to je plasman u Ligu prvaka. Ovu je sezonu završio kao peti.

Najčitaniji članci