Sport

Komentari 27

Gavi šokirao navijače Barce: Ne zna zavezati kopačke i tako igra

Gavi šokirao navijače Barce: Ne zna zavezati kopačke i tako igra

Još od malih nogu igra u odvezanim kopačkama. Jednostavno, ne zna ih dovoljno dobro vezati. Navikao se na to, sada već dugo igra na taj način i to mu odgovara, napisao je španjolski novinar na Twitteru

Mladi veznjak Barcelone Gavi (17) jedan je od važnijih igrača Xavijeve momčadi , a u posljednje dvije utakmice zabio je jedan gol uz dvije asistencije. 

Talentirani Gavi oduševljava nastupima u dresu Barcelone, a brojni ga smatraju nasljednikom Inieste. Iako vrijedi 25 milijuna eura, čini se kako Gavi još uvijek nije savladao jednu od osnovnih vještina koju nas uče još u vrtiću. 

La Liga 2021/2022, FC Barcelona - Elche CF

Velik dio navijača primijetio je da mladi prvotimac Barcelone nerijetko igra u odvezanim kopačkama, a španjolski novinar Marc Marba Prat na društvenim mrežama objasnio je razlog. 

"Još od malih nogu igra u odvezanim kopačkama. Jednostavno, ne zna ih dovoljno dobro vezati. Navikao se na to, sada već dugo igra na taj način i to mu odgovara", napisao je Prat na Twitteru. 

Njegova objava izazvala je lavinu komentara Barceloninih navijača koji ne mogu vjerovati kako ne zna zavezati kopačke. 

Trener Katalonaca Xavi Hernandez rekao je da će sve učiniti kako bi zadržao mladog veznjaka te da će mu ponuditi novi ugovor. 

- Moramo brzo produžiti Gavijev ugovor. Igrači poput njega predstavljaju budućnost ovog kluba. Gavi je temelj za nas! -  poručio je Xavi.

Španjolski novinari otkrili su da Gavijeva godišnja plaća prema stipendijskom ugovoru trenutačno iznosi 100.000 eura, a prema novome bi zasigurno imao puno bogatiji govor. 

Najčitaniji članci