Obavijesti

Sport

Komentari 4

Gazzetta najavljuje: Subašiću dolazi bivši suigrač iz repke

Gazzetta najavljuje: Subašiću dolazi bivši suigrač iz repke
2

Danijel Subašić bi uskoro mogao dobiti novog - starog suigrača. Naime, Monaco je zainteresiran za hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića, nakon što je sve izglednije da Conte za njega nije zainteresiran...

VIDEO

Monaco je zainteresiran za prelazak Ivana Perišića (30) iz Intera, piše Gazzetta dello Sport, nakon što je Perišića javno kritizirao Conte. Perišića vide kao zamjenu za Keitu Baldea koji bi trebao uskoro napustiti klub. 

Conte prekrižio Perišića? 'Nije za ulogu koju tražim od njega'
Conte prekrižio Perišića? 'Nije za ulogu koju tražim od njega'

Da u Conteovom planu Perišiću neće biti mjesta bilo je jasno i na prijateljskoj utakmici s Juveom kada je Ivan igrao špicu iz poznatog razloga, Conteove ljubavi prema formaciji 3-5-2. Conte je oduvijek gajio taj stil, a upravo je našem Perišiću namijenio tu ulogu lijevog beka koji će igrati prema naprijed i vraćati se nazad. No Conte nije baš zadovoljan kako je Perišić to odradio prije nekoliko dana na pripremnoj utakmici protiv Manchester Uniteda.

- Radimo, ali odgovori nisu pozitivni. Mislim da Perišić nije za ulogu koju tražim te znam da trenutno može igrati samo kao napadač - rekao je Conte nakon utakmice. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Serie A - Udinese v Inter Milan

Balde se vratio u Monaco nakon što je Inter nije htio otkupiti nakon posudbe. Monaco je svjestan da ga ne može prodati za novac koji je dogovorio s Interom, ali spremni su ga pustiti za oko 25 milijuna eura i kao njegovu zamjenu dovesti Perišića. 

Balde je zanimljiv mnogim klubovima, a među njima Valenciji, Fiorentini te nekim engleskim momčadima, ali najozbiljniji kandidat je svakako Valencia koja mu može ponuditi igranje u Ligi prvaka. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića