Obavijesti

Sport

Komentari 8

Gazzetta: Pioli otpisanog Rebića uskrsnuo kapetanskom trakom

Gazzetta: Pioli otpisanog Rebića uskrsnuo kapetanskom trakom
5

Hrvat želi izaći iz sjene i opet biti glavni u Milanu. Kapetanska traka je važan znak kako je na tom putu. Pioli je efektno odgovorio na priče da je Rebić potrošen i bivši, a igrači su na to odgovorili šalom, piše Gazzetta

VIDEO

Hrvatski napadač Ante Rebić u dresu Milana igra od 2019. godine, a od tada je imao dvije odlične sezone dok je prošle imao dosta problema s ozljedama zbog čega je odigrao samo 29 susreta te zabio tri gola uz dvije asistencije, a u prosjeku igrao nešto više od 38 minuta u 29 nastupa. 

Pokretanje videa...

Dalić i Rebić VIDEO

Pisalo se i o mogućem odlasku Rebića iz Milana, ali hrvatski napadač se ne misli tek tako predati. Očekivalo se da će ga 'rossoneri' prodati s obzirom na to da u prijelaznom roku traže i napadačka pojačanja, ali trener Stefano Pioli demantirao je sva nagađanja. 

On je otpisanog Rebića uskrsnuo tako što mu je dao kapetansku traku, piše Gazzetta dello Sport.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako je u pitanju bila pripremna utakmica protiv niželigaškog kluba Lemine Almenna, Rebić je prekrasno poentirao s dvadesetak metara za 3-0. 

Ibrahimovi? krvave glave napustio travnjak, od suca tražio jedanaesterac

"Poznato je da je Rebić čovjek od malo riječi, kako uživo tako i na društvenim mrežama. Toliko je škrt na riječima i emotikonima, da je na Castillejov komentar na post "veliki kapetan", Hrvat odgovorio samo s "da". Međutim, što očekivati od tipa koji čim dođe kući uzme bicikl i pobjegne u šumu", piše Gazzetta pa nastavlja:

"Rebić je takav, rezerviran i ne voli svjetla pozornice, zbog čega ga Pioli voli. Zato je kapetanska traka na Hrvatovoj ruci simbol. Razarač Ante koji je postao Kapetan Ante, tako ostaje važan igrač Milana, daleko iznad svih glasina koje ga odvode iz kluba."
Trener Stefano Pioli izrazito je zadovoljan s njegovim angažmanom te ga vidi kao treću opciju u napadu nakon Divocka Origija, koji je stigao iz Liverpoola, i Oliviera Girouda.

"Pioli je efektno odgovorio na priče da je Rebić potrošen i bivši, a igrači su na to odgovorili šalom. Alessio Romagnoli, bivši kapetan koji je nakon sedam godina napustio Milan, ispod objave kojom se Rebić na Instagramu pohvalio trakom, označio je nasljednika, Milanovog kapetana Davidea Calabriju i napisao "Vidiš li ti ovo...?", na što je ovaj odgovorio dijelom na hrvatskom: "Vidim dobro, to je brat Ante!" Osim njih, Rebićev kapetanski status komentirali su još Asmir Begović, Rade Krunić i Daniele Maldini.

Iako je Rebić u drugom dijelu sezone zabio samo dva gola uz dvije asistencije, Gazzetta navodi da je "uvijek tu, spreman uletjeti i zabiti kada se to najmanje očekuje i kada je najvažnije". 

Trener 'rossonera' uvijek mu je čuvao leđa unatoč njegovom izbivanju terena zbog problema s ozljedama. 

"Hrvat želi izaći iz sjene i opet biti glavni u Milanu. Kapetanska traka je važan znak kako je na tom putu", zaključuje Gazzetta. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Jasna poruka Daliću: 'On nam je kec na deset! Nema logike da itko drugi starta na toj poziciji'
DOMINIRAO U EGIPTU

Jasna poruka Daliću: 'On nam je kec na deset! Nema logike da itko drugi starta na toj poziciji'

Lovro Majer odigrao je dojmljivu utakmicu protiv Egipta, zabio i asistirao, bio i precizan u raspucavanju protiv Tunisa, a Aljoša Vojnović smatra kako bi bi mu izbornik morao ukazati povjerenje na Euru