Sport

Komentari 6

Gensheimer sa 7 m nokautirao golmana pa dobio crveni karton

Gensheimer sa 7 m nokautirao golmana pa dobio crveni karton

Ako udarac iz sedmerca pogodi golmana u glavu (ili prođe blizu glave) to je opasna igra i slijedi crveni karton. Gensheimer je igrao samo 15 minuta i dao samo dva gola, a poslije utakmice se ispričavao

Klasični nokaut. Ali rukometnom loptom... Njemački majstor Uwe Gensheimer popio je crveni karton na otvaranju eura jer je iz sedmerca loptom pogodio golmana u glavu.

Kapetan njemačke reprezentacije zakucao je nizozemskog golmana Barta Ravensbergena koji se srušio na parket, a slovenski suci Nijemca su poslali u svlačionicu.

Handball EM: Germany - Netherlands

Ako udarac iz sedmerca pogodi golmana u glavu (ili prođe blizu glave) to je opasna igra i slijedi crveni karton. Gensheimer je igrao samo 15 minuta i dao samo dva gola, a poslije utakmice se ispričavao.

Handball EM: Germany - Netherlands

 - Ma stvarno nije bilo namjerno. Ja te sedmerce volim opaliti golmanovih ramena pa postoji taj rizik, ali nije bilo namjere. Žao mi je. Već sam se ispričao Ravensbergenu, a ispričavam se i suigračima jer su morali bez mene - rekao je Uwe Gensheimer.

Njemačka je i bez svog najboljeg igrača pobijedila 34-23, a u subotu od 18 sati i 15 minuta ih čeka derbi C skupine sa Španjolskom.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci