Obavijesti

Sport

Komentari 4

Giggs i Neville otvaraju hotel: 'Primit ćemo i 50 beskućnika'

Giggs i Neville otvaraju hotel: 'Primit ćemo i 50 beskućnika'
1

Gary Neville i Ryan Giggs u studenom otvaraju hotel u Manchesteru, a imat će pet zvjezdica. Restaurirali su povijesnu zgradu za 20-ak milijuna eura, a tijekom zime ugostit će i do 50 beskućnika

VIDEO

Garyja Nevillea (44) i Ryana Giggsa (45) veže sjajno prijateljstvo još iz igračkih dana u Manchester Uniteda. Obojica su ostala urezana u srca navijača 'crvenih vragova', a uspješne karijere nastavili su i izvan travnjaka.

Neville je s Paulom Scholesom i ekipom kupio engleskog niželigaša Salford City koji im je igrača, a okušao se i u trenerskom poslu. Kratko je 2015. vodio španjolskog prvoligaša Valenciju, ali dobio je otkaz nakon pola godine.

Ryan Giggs također se bacio u trenerske vode, a odmah na početku trenerske karijere uzeo je ogroman zalogaj. Nakon što je u 64 navrata nosio dres reprezentacije Walesa, preuzeo je ulogu izbornika svoje domovine. Vodio je Wales protiv Hrvatske u Osijeku i izgubio 2-1.

Neville i Giggs uspješni su i u poslovnim vodama. Uskoro, točnije 15. studenog ove godine, otvaraju luksuzni hotel Stock Exchange u Manchesteru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dvojac je kupio jednu povijesnu građevinu prije sedam godina za nekih dva milijuna eura pa u renovaciju utukao još oko 20 milijuna eura. Zgrada je izgrađena 1906. godine, a vrata javnosti otvorit će prvi puta nakon sedamdesetih godina prošloga stoljeća. 

Stock Exchange bit će jedan od tri hotela u gradu s pet zvjezdica, imat će 40 soba, ali i penthouse od 325 kvadrata. Penthouse ima privatnu krovnu terasu, tri kupaonice, kuhinju, dvije lođe, blagovaonicu i teretanu.

Imat će gosti što i pojesti. Kuhinju hotela vodit će čuveni Tom Kerridge, kuhar koji ima dvije Michelinove zvjezdice. 

Hotel još nije ni otvoren, a sve je u početku rezervirano. Najjeftinija soba bit će 205 eura za noć, a one najveće sobe koštat će oko 835 eura po vikendu.

Neville i Giggs su inzistirali da zgrada zadrži dio svoje tradicije, a dodali su samo staklene prozore, moderne kamine i veliku recepciju. 

- Ipak se radi o jednoj od povijesnih znamenitosti Manchestera, moramo to poštovati - rekao je Neville za Business Live pa dodao:

- Zgradi smo udahnuli novi život i ponosan sam na to.

Ima i jedna fenomenalna stvar. Neville je otkrio kako će primiti 50 beskućnika na pet zimskih mjeseci i tako pobrao simpatije britanske javnosti. Koštat će ga to oko 165 tisuća eura, ali ne smeta mu. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u
DIRIGENT RIJEČKE IGRE

Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u

Prvi smo, imamo realne šanse osvojiti naslov, ali o tome se u Rijeci ne razmišlja tako, ispričao je veznjak Rijeke Lindon Selahi i otkrio tko je za njega najbolji igrač u HNL-u