Obavijesti

Sport

Komentari 40

Giggsovo proročanstvo istinito: Ivan Perišić u 'kazalištu snova'

Giggsovo proročanstvo istinito: Ivan Perišić u 'kazalištu snova'
1

ZNAO JE Uskoro će za United zaigrati Hrvat, najavio nam je u razgovoru u listopadu Ryan Giggs. Veliki Velšanin zadovoljan je pojačanjem... Ivan Perišić će biti naš najskuplji igrač u povijesti (45-55 milijuna eura)

VIDEO

Saga traje već tjednima, a završiti bi trebala - svaki čas. Kažu, pitanje je sata. Ivan Perišić bi napokon trebao postati igrač Manchester Uniteda. Odšteta? Spominju se iznosi od 45 pa sve do 55 milijuna eura.

United je na turneji u SAD-u, igra prijateljske utakmice, a José Mourinho se nakon pobjede nad Real Salt Lakeom osvrnuo i na Perišićev dolazak. Special One se pravio da nema pojma.

Pogledajte video

Pokretanje videa...

00:17

Podići će ostale

To je njegov stil, ali očito da Mourinho ne želi ništa potvrditi dok crno na bijelo ne dobije potvrdu da je Perišić njegov.

I veliki Ryan Giggs, velikan Old Trafforda, smatra kako je Ivan pravi igrač za United.

- Perišićev dolazak će podići sve ostale igrače - jasan je Ryan Giggs, koji nam je u razgovoru u listopadu prošle godine u Zagrebu najavio da će Hrvat uskoro zaigrati za United.

Ivan Perišić imao je sjajnu sezonu u Interu. Bio je jedan od najboljih igrača milanskog velikana i Mourinho je prije nekoliko mjeseci svojim čelnicima poručio da mu je naš krilni napadač jedna od najvećih želja ovog ljeta. Sad mu tu želju gazde ispunjavaju.

Manchester United manager Jose Mourinho

Velika stvar za nas

- Ivan će biti prvi Hrvat u dresu velikog Manchester Uniteda. To je doista velika stvar za naš nogomet. Napokon imamo igrača u tom velikanu - rekao nam je Branko Strupar, koji je četiri godine igrao na Otoku.

Nosio je dres Derby Countyja, dobro zna kako je igrati na Old Traffordu.

- Na tom sam velebnom stadionu jednom i zabio. To je doista hram nogometa, osjeti se to. Kad istrčite na Old Trafford, odmah ste 20 posto bolji. Ta vas atmosfera tjera da budete bolji - kaže Strupar.

Uvjeren je kako će Perišić napraviti velike stvari kad odjene dres “crvenih vragova” i da će odmah pokazati svoju klasu.

Igrat će s Ibrom?!

- United je u ovom trenutku idealan klub za njega. On je moćan, brz i snažan igrač. Baš je motoričan i zbog toga će se sjajno uklopiti u Mourinhovu momčad i otočni nogomet. Igrao je i dosad u jakim ligama, ali Engleska će za njega biti pravi izazov. Ne sumnjam da će u tom izazovu biti sjajan. Kad na vama iznistira Mourinho, onda znate koliko vrijedite - završio je Strupar.

Mourinho ima pakleni plan. Već je doveo Lukakua, Perišić mu je pred vratima, a na kraju bi novi ugovor s Unitedom mogao potpisati i Zlatan Ibrahimović.

- Zlatan nije zadovoljan do kraja kako je završio prošlu sezonu i moguće je da opet bude igrao za nas - rekao je José.

Ibra se oporavlja od ozljede, a na teren bi se mogao vratiti krajem godine. Ako potpiše, sjajnim će ga loptama “hraniti” naš majstor Perišić.

Real Madrid

Ferguson je htio dovesti Bobana i Luku Modrića

  • ZVAO GA SIR ALEX Zvonimir Boban bio je velika želja Alexa Fergusona. Na kraju je ipak ostao u Milanu, nekako su odbili Škota.
  • REAL ILI UNITED Modrića je United htio dovesti nekoliko puta. Real je na kraju ipak bio spretniji. Ferguson je opet ostao bez Hrvata.
  • TOMAS I MARIĆ Slali su s Old Trafforda skaute da gledaju ovaj Dinamov dvojac. Silvio Marić i Stjepan Tomas bili su na radaru engleskog velikana.
  • SVIDIO SE JOSÉU Milan Badelj je jedan od hrvatskih igrača koje su spominjali u kontekstu Uniteda. Svidio se Joseu Mourinhu.
Croatia v Spain - UEFA Euro 2016 - Group D - Stade de Bordeaux
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe