Obavijesti

Sport

Komentari 21

Gledajte Usaina Bolta i Vlašić na Hanžeku za samo 15 kuna!

Gledajte Usaina Bolta i Vlašić na Hanžeku za samo 15 kuna!
5

"Namjerno smo stavili takve cijene i one su najniže na svijetu. Najlošija mjesta na drugim mitinzima stoje minimalno 200 kuna. Nemojte misliti da su te pozicije loše"

VIDEO

Utrka na 100 metara s Usainom Boltom i skok u vis sa svjetskom prvakinjom Anom Čičerovom i bivšom svjetskom prvakinjom, našom Blankom Vlašić, bit će u središtu zanimanja Zagrebačke javnosti na 61. izdanju Hanžekovog memorijala.

- Bit će ovo jedan od najzanimljivijih mitinga ove sezone. Naravno svi uvijek pitaju za Blanku i Usaina Bolta, ali na mitingu će biti mnogo zanimljivih atletičara - rekla je direktorica mitinga Ivana Brkljačić.

U ponedjeljak u 16 sati kreće prodaja preostalih ulaznica, a sve one koje su puštene u pretprodaji već su nestale. Zagrepčani će moći vidjeti najbržeg čovjeka na svijetu za samo 15 kuna.

- Namjerno smo stavili takve cijene i one su najniže na svijetu. Najlošija mjesta na drugim mitinzima stoje minimalno 200 kuna. Nemojte misliti da su te pozicije loše. To su vrlo atraktivna mjesta na jugu i sjeveru stadiona, a posebno će zanimljivo biti na trkačkim disciplinama jer su ta mjesta na zavojima - rekla je Brkljačić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uz ove 'narodne' cijene za stajanje i stajanje bazen, gledatelji će moći kupiti i one ekskluzivne VIP ulaznice po 1000 kuna, a u cijenu je uključen catering, pozivnica za after party te službena majica organizatora. Za zapadnu tribinu treba izdvojiti 200 kuna, za južnu 100 te za istočnu 50 kuna.

Naravno, sve je zanimalo hoće li doći Blanka čiji je otac najavio da će u narednih nekoliko dana odlučiti je li spremna za Zagreb.

- Nadamo se da će doći s obzirom na zdravstveno stanje. Kako stvari sada stoje Blanka će skakati protiv Čičerove - rekao je direktor atletskog saveza Siniša Ergotić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu