Obavijesti

Sport

Komentari 37

Karrica zabio svjetsku golčinu, Rijeka remizirala 1-1 s Bravom

Karrica zabio svjetsku golčinu, Rijeka remizirala 1-1 s Bravom
5

U prvom poluvremenu 'bijeli' su, protiv pregrubih Slovenaca, bili prespori. Gol Brava nije trebao biti priznat. U nastavku daleko bolja igra, Nwolokor brani penal, a Karrica u 84. zabija u rašlje za 1-1

VIDEO

U danu u kojem je predstavila veliko pojačanje, povratnika Mateja Mitrovića, a u javnost je dospjela informacija i kako je lako moguće da u svoje redove dovede Alena Halilovića, Rijeka je odigrala treću ovoljetnu pripremnu utakmicu.

Protivnik je bio slovenski prvoligaš Bravo, livestream ste mogli gledati na portalu 24sata, a završilo je... Rijeka - Bravo 1-1.

GLEDAJTE LIVESTREAM Rijeka - Bravo

Kapetan Haris Vučkić ne igra jer je do 30. lipnja bio na posudbi iz Zaragoze, a sad je do 5. srpnja, tih pet dana opet - igrač Zaragoze. Obožavate administraciju, je l' tako?

Vučkića ćemo opet vidjeti 5. i 6. ovog mjeseca u dvije preostale pripreme utakmice u Sloveniji tj. Austriji, a u njegovom odsustvu kapetan je: Anton Krešić.

Rijeka - Bravo 1-1

Strijelac: 0-1 Trontelj (9), 1-1 Karrica (84)

KRANJSKA GORA Sudac: Anže Jerič. Pomoćnici: Jean Antolič i Davor Brezar(svi Kranj).

Rijeka (3-5-2): Labrović - Krešić, Pavlović, Vukčević - Ampem, Selahi, Vrančić, Alvarez, Jurišić - Obregon, Frigan (od 60': Nwolokor, Hodža, Braut, Karrica, Liber, Dujmović, Lepinjica, Bušnja, Stanić, Smolčić, Bristrić). Trener: Dragan Tadić.

Bravo: Orbanić, Maružin, Štor, Puconja, Kavčič, Nsana, K.Trdin, Trontelj, Vodeb, Milič, Burin (još su igrali: Španring, Kurtović, Selan, Marjanac, Kramarič, Nemič, Kurež, Lubej). Trener: Dejan Grabič.

U prvom poluvremenu Bravo je bio daleko rastrčaniji, brži i rezolutniji u duelima. Slovenci su bili brži na svakoj lopti protiv pomalo usporene Rijeke (s izuzetkom vrlo dobrog Pabla Alvareza).

Ljubljanska momčad igrala je definitivno pregrubo za pripremnu utakmicu, a povela iz gola koji nije niti smio biti priznat. Lopta je bila vani kod ubačaja s lijeve strane koji je slovenski kapetan Žan Trontelj onda, u 9. minuti, pretvorio u vodstvo 'žutih'.

Rijeka koja je susret počela u 3-5-2 (s Vukčevićem na lijevom stoperu) uočljivo je bolje izgledala kad je, kako je i najavio, Dragan Tadić nakon sat vremena igre promijenio cijelu postavu.

Kad već nisu uspjeli sačuvati mrežu Riječani nikako nisu htjeli izgubiti. I bili su puno bolja momčad, ali stvar je u dvije minute dvaput morao spašavati David Nwolokor.

Novi kapitalac na Rujevici: Bivši 'vatreni' vratio se u staro jato!
Novi kapitalac na Rujevici: Bivši 'vatreni' vratio se u staro jato!

Nigerijski je vratar u 65. obranio zicer Ljubljančanima, a u 67. skinuo i penal koji je skrivio Lepinjica. Rijeka je igrala (ne impresivno, ali bolje), stvarala šanse i promašivala. Do 84...

Bernard Karrica primio je loptu na lijevoj strani, riješio se čuvara pa s 15 metara s lijeve strane desnom unutarnjom poslao loptu u suprotne rašlje. Svjetski gol! Golčina.

U prvoj minuti sudačke nadoknade Veldin Hodža trese vratnicu Slovenaca, a sudac odmah svira kraj. Nije ovaj put to bila dobra Rijeka, ali u pitanju su pripremni ogledi.

Momčad se još i uigrava i dizajnira, bitno je formu na pravoj razini imati 16. srpnja u 1. HNL kolu na Šubićevcu i 21. srpnja kada na Rujevicu na europski okršaj stiže švedski Djurgardens.

'Mitar' opet u Rijeci

Matej Mitrović jutros je potpisao u Rijeci, a sada je već na utakmici u Kranju.

- Lijepo se vratiti u Rijeku nakon toliko godina. Dobar klub, lijep grad, odlični navijači i zadovoljan sam. Kao i svake godine želimo konkurirati za vrh tablice, a ja se želim što prije uklopiti u momčad. Pozivam sve navijače da nas podrže ove sezone kao i proteklih godina. Samo Rijeka! - rekao je Mitrović.

'Bijeli' su u Kranjskoj Gori do 6. srpnja, a još igraju s Kranjem u svojoj bazi te, prije povratka u Rijeku, sa praškom Spartom u austrijskom Villachu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica