Obavijesti

Sport

Komentari 1

Gnjidić želi ići iz Cibone! Došao je na pripreme i odbio trenirati

Gnjidić želi ići iz Cibone! Došao je na pripreme i odbio trenirati

Pripreme Cibone počele su 2. kolovoza, a Gnjidić je trebao početi s treninzima četiri dana kasnije, 6. kolovoza. Međutim, odlučio je - ne trenirati. Upravi kluba poručio je kako želi otići

VIDEO

U Ciboni je nemirno već mjesecima. Još na proljeće pojavljivali su se napisi kako će možda i najveći hrvatski talent na bekovskim pozicijama, Lovro Gnjidić, karijeru nastaviti u Mornaru.

Kasnije je i predsjednik Mornara rekao kako će Gnjidić biti njihov igrač, a iz Cibone su sve demantirali. Trener Vladimir Jovanović jasno je rekao - Gnjidić ostaje s nama!

Pripreme Cibone počele su 2. kolovoza, a Gnjidić je trebao početi s treninzima četiri dana kasnije, 6. kolovoza. Međutim, odlučio je - ne trenirati. Upravi kluba poručio je kako želi otići, a Cibona se tim povodom oglasila:

- Dana 6. kolovoza Lovro Gnjidić je obavio liječnički pregled u organizaciji KK Cibona, ali se umjesto na treningu pojavio u prostorijama Kluba u pratnji svog agenta Mateja Mamića, obavještavajući pri tome predstavnike Kluba da ne planira trenirati u Košarkaškom klubu Cibona - rekli su iz Cibone pa otkrili kako su reagirali:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nazočni predstavnici Kluba su podsjetili igrača i agenta na obveze igrača prema Klubu temeljem važećeg Ugovora sklopljenog između Košarkaškog kluba Cibona i Lovre Gnjidića, temeljem kojeg je Klub primoran izreći disciplinsku mjeru igraču zbog nepoštivanja obveza prema Klubu. Izražavamo uvjerenje da će se navedena disciplinska mjera okončati u najkraćem mogućem roku međusobnim poštivanjem, u interesu Kluba i našeg igrača.

No ne idu svi iz Cibone. Netko i dolazi! 'Vukovi' su potpisali centra Antonija Vrankovića, Stojkovog sina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića