Obavijesti

Sport

Komentari 62

Gojak zabio i asistirao, ali BiH na kraju izgubila od Armenije

Gojak zabio i asistirao, ali BiH na kraju izgubila od Armenije
1

U šestom kvalifikacijskom kolu za Euro 2020. Bosna i Hercegovina je izgubila od Armenije u Jerevanu 4-2 (1-1). Amer Gojak odigrao je odličnu partiju, ali njegov gol i asistencija nisu bili dovoljni ni za bod

VIDEO

Reprezentativci Bosne i Hercegovine zakomplicirali su život sebi i izborniku Robertu Prosinečkom jer su na gostovanju u Armeniji izgubili vrijedna tri boda (4-2). Dinamov veznjak Amer Gojak asistirao je Edinu Džeki za 1-1 te zatim i zabio za 2-2, ali na kraju su ipak uspjeli izgubiti u Jerevanu. 

Nije dobro krenula utakmica za izabranike 'Žutog' koji su već u trećoj minuti primili gol nakon odlične mini akcije Armenaca i odličnog snalaženja novog Džekinog suigrača Henrikha Mkhitaryana. Prošao je Šehića i zabio za 1-0. No, deset minuta nakon toga Gojak je 'prodao bicikl' Hambardzumyanu i ubacio za Džeku koji hladno izjednačuje iz blizine. S tim se rezultatom otišlo na odmor.

Nismo u mogućnosti objaviti videozapis Gojakove asistencije zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

U nastavak su bolje krenuli Armenci koji su zabili u 66. minuti. Opet je 'Miki' uzeo loptu u šesnaestercu i probio nemoćnog Šehića. Valja spomenuti kako je Gojak tri minute prije toga imao solidnu situaciju u domaćem šesnaestercu, ali njegov je udarac obranio Hayrapetyan. No, samo četiri minute kasnije vratili su se miljenici 'fanaticosa'. Kolašinac je oštro ubacio s lijeve strane, a Amer Gojak samo je 'tap inao' loptu za novo izjednačenje. Trebalo je to pokrenuti reprezentaciju BiH, ali, nije.

Već u 77. minuti Šehić je opet morao vaditi loptu iz mreže. Mkhitaryan je s lijeve strane poslao prizemnu loptu prema petercu, a Hambardzumyan je natrčao i čvrsto pogodio za novo vodstvo Armenaca. Krenuli su u totalnu ofenzivu gosti, a to ih je koštalo i četvrtog gola. Uzeli su loptu Armenci i otrčali u kontru, u nemogućoj je situaciji bio Ghazaryan i asmo zavrnuo loptu u liniji gola, a nes(p)retnom reakcijom autogol si je zabio igrač Rijeke, Stjepan Lončar za konačnih 4-2.

Ništa još nije gotovo za Bosnu i Hercegovinu predvođenu Prosinečkim, ali ovim su si porazom zakomplicirali 'život' i pali na četvrto mjesto skupine J.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe