Obavijesti

Sport

Komentari 62

Golden State Warriorsi prvaci! Durant je uzeo LeBronu sve...

Golden State Warriorsi prvaci! Durant je uzeo LeBronu sve...
10

Warriorsi su pobijedili Cleveland Cavalierse 129-120 u petoj utakmici NBA finala u Oaklandu osvojivši drugu titulu u zadnje tri godine i tri finala protiv Cavsa. Kevin Durant je MVP finala...

VIDEO

Nisam mogao spavati prije utakmice, bio sam užasno nervozan, jedva sam čekao da počne, rekao je Kevin Durant, koji je osvojio prvi naslov u NBA ligi nakon što je prešao iz Oklahome u Golden State Warriorse. Utrpao je lanjskim prvacima iz Clevelanda 39 koševa uz sedam skokova i pet asistencija i LeBronu Jamesu uzeo je i MVP naslov.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Rekao sam Jamesu da moramo ovo ponoviti'

Durant je prije ovoga svoj jedini finale igrao s Oklahomom 2012. godine kad mu je LeBron s Miamijem uzeo naslov. Sad je dočekao Jamesa, uzeo mu titulu, ali i MVP naslov za najkorisnijeg igrača finala.

- Rekao sam Jamesu da smo sad 1-1 u finalima i da moramo ovo ponoviti - dodao je Durant, kojem je u petoj utakmici NBA finala u Oaklandu, u 129-120 pobjedi protiv Cavsa, asistirao Steph Curry s 34 koša, 10 asistencija i šest skokova.

- Tri finala zaredom... Učili smo putem. Ovo je za naše navijače, obitelji... Sjajnio je vratiti trofej doma. Spreman sam ovo ponoviti - rekao je Curry.

 

Clevelandu nije pomogao ni sjajni LeBron James koji je zabio 41 koš uz 13 skokova i osam asistencija. Kevin Durant u svakoj od pet finala zabio je više od 30, a finalnu seriju završio je s prosjekom od 35.2 koša, 8.4 skoka i 5.4 asistencije.

- Ostavio sam sve na parketu, svaku utakmicu. Durant? Sjajan je, zaslužio je oba naslova, ali nisam baš sretan što ih je osvojio. Za mene je prvi naslov bio kao rođenje prvog sina - kaže LeBron James.

U pohodu na naslov Warriorsi su u doigravanju slavili 15 puta zaredom uz jedan poraz od Cavsa u kojem su i suci odigrali svoju ulogu malo produljivši seriju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje