Obavijesti

Sport

Komentari 57

Golijada na Giuseppe Meazzi: Livaja zagorčao bivšem klubu

Golijada na Giuseppe Meazzi: Livaja zagorčao bivšem klubu
5

Atalanta je proigrala ulaskom Marka Livaje u 54. minuti. Hrvatski napadač asistirao je za gol dvije minute kasnije, a u 65. minuti izborio je penal koji je realizirao Denis

VIDEO

Odličnu utakmicu na Giuseppe Meazzi u 31. kolu Serie A odigrali su Inter i Atalanta. Na kraju je palo sedam golova, a utakmici punoj preokreta pobijedila je Atalanta 4-3.

Inter je poveo u 43. minuti. Nakon ubacivanja iz kornera pogodio je Tommaso Rocchi kojem je to bio 100. gol u talijanskoj ligi.

Atalanta je proigrala ulaskom Marka Livaje u 54. minuti. Samo dvije minute kasnije hrvatski napadač dao je idealnu loptu s desne strane, a Bonaventura ju je pospremio iza Handanovića za 1-1.

Izjednačenje nije trajalo niti minutu. Ricky Alvarez iskoristio je nesporazum u obrani Atalante i glavom pogodio za 2-1. Samo četiri minute kasnije Alvarez je zabio i svoj drugi gol. Slomio je svog čuvara na desnoj strani kaznenog prostora i pogodio za 3-1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U 65. minuti Marko Livaja pao je u kaznenom prostoru Intera iako je to bilo daleko od lopte. Sudac nije dvojio i sudio je penal. Iako je Handanović pogodio stranu, udarac Denisa bio je jak i precizan te je smanjen rezultat na 3-2.

Potpuni povratak Atalante se dogodio u 71. minuti. Denis si je stvorio prostor i s 13-14 metara pogodio od stative u prvi kut za 3-3.

Nogometaši Intera nisu se ni oporavili od tog šoka, a samo šest minuta kasnije dogodio se novi. Bonaventura je ubacio s desne strane, a Denis je udarcem iz prve kompletirao hat-trick za pobjedu Atalante 4-3.

Do kraja utakmice bilo je nekoliko sumnjivih situacija u šesnaestercu Atalante, ali sudac se nijednom nije odlučio pokazati na bijelu točku.

U samoj završnici zaiskrilo je među igračima, a  najgore je prošao igrač Atalante Raimondi koji je dobio izravni crveni karton.

U četvrtoj minuti sudačke nadoknade Ranocchia je ostao samo na dva, tri metra od gola Atalante, ali pucao je loše i promašio je cijeli gol.

Mateo Kovačić odigrao je cijelu utakmicu za Inter i bio je jedan od istaknutijih pojedinaca na terenu.

U drugoj večerašnjoj utakmici Napoli je kao domaćin bio bolji od Genoe 2-0. Golove su zabili Pandev i Džemaili.

Nakon 31. kola Juventus je vodeći sa 71 bodom. Napoli je na drugom mjestu s devet bodova manje, Milan je treći s 58 bodova. Inter je ostao na petom mjestu s 50 bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu