Obavijesti

Sport

Komentari 53

Golman Argentine opleo po Van Gaalu: Je*ao sam te dva puta; Fifa mu prijeti suspenzijom

Golman Argentine opleo po Van Gaalu: Je*ao sam te dva puta; Fifa mu prijeti suspenzijom
3

Sudac im je dao sve i vratio ih. Dao im je 10 minuta produžetka bez razloga. Samo je želio da postignu gol. Taj čovjek je lud. Zato što je njegova Španjolska eliminirana, htio je nas izbaciti, rekao je Martinez

VIDEO

Tijekom utakmice Argentine i Nizozemske vladale su tenzije, a sudac je zbog nedoličnog ponašanja igrača obje momčadi podijelio čak 18 žutih kartona. Susret je završio 2-2, nakon čega su uslijedili penali i pobjeda Argentine. 

Pokretanje videa...

reakcije na penale 01:59

Španjolski sudac Antonio Mateu Lahoz postavio je rekord svjetskih prvenstava u broju podijeljenih kartona, a jedan od razuzdanijih na travnjaku bio je Lionel Messi koji je također kažnjen. 

Argentinski golman Emiliano Martinez u raspucavanju penala obranio je dva puta, a nakon pobjede i slavlja sa suigračima, revoltirano je prišao klupi Nizozemske te opleo po nizozemskog izborniku Louisu van Gaalu (71). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Je*ao sam te dva puta, dva puta sam te je*ae- dobacivao je Martinez Van Gaalu dok ga je trener golmana Argentine pokušao smiriti.

Argentinac se kasnije probao opravdati, ali zbog ovog bi ispada mogao propustiti susret s Hrvatskom.

- Čuo sam Van Gaala kako govori: 'Imamo prednost u penalima, ako idemo na penale, pobijedit ćemo.' Mislim da mora držati jezik za zubima - rekao je.

Na tome se nije zaustavio, a opleo je i po španjolskom arbitru koji im je dijelio pravdu. 

- Sudac im je dao sve i vratio ih. Dao im je 10 minuta produžetka bez razloga. Samo je želio da postignu gol. Taj čovjek je lud. Zato što je njegova Španjolska eliminirana, htio je nas izbaciti. On je najgori sudac na Svjetskom prvenstvu. Nadam se da ga više nećemo imati jer je beskoristan - kazao je ogorčeni Martinez.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Netherlands v Argentina

Zbog neprimjerenog i nesportskog ponašanja argentinskog golmana, postoji mogućnost da će ga Fifa suspendirati, a u priopćenju su naveli: 

"Disciplinska komisija Fife otvorila je postupak protiv Argentinskog nogometnog saveza zbog mogućih kršenja članaka 12 (Nedolično ponašanje igrača i službenih osoba) i 16 (Red i sigurnost na utakmicama) Disciplinskog kodeksa."

POGLEDAJTE VIDEO: VATRENI ODRADILI PRVI TRENING

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener