Sport

Komentari 1

Golman Maroka objasnio zašto je 'nestao': Protiv Hrvatske sam se ozlijedio, išao sam u bolnicu

Golman Maroka objasnio zašto je 'nestao': Protiv Hrvatske sam se ozlijedio, išao sam u bolnicu

Bounou je dobio udarac protiv Hrvatske i dvojio je što napraviti. Pokušavali smo sve da može zaigrati, ali nakon zagrijavanja i prije utakmice nije se osjećao dobro, objasnio je izbornik Maroka

Odradio je zagrijavanje, odslušao himnu, ali nije zaigrao u pobjedi protiv Belgije (2-0). Golman Maroka Yassine Bounou (31) otišao je u svlačionicu, a na utakmici je branio Munir Mohamedi (33) i sačuvao mrežu. Spominjalo se da je golman Seville napustio teren zbog želučanih problema, govorilo se i o problemu s vidom, a sad je on otkrio pravi razlog.

- Ozlijedio sam se na utakmici s Hrvatskom, dobio sam snažan udarac. Liječnička ekipa učinila je sve kako bi me osposobila. Popio sam lijekove, ali prije početka utakmice osjetio sam vrtoglavicu - rekao je za marokansku televiziji Snrt pa nastavio:

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska pobijedila Kanadu

- Zato sam samo nekoliko sekundi prije početka utakmice napustio teren kako ne bi mijenjali tijekom meča. Hvala Bogu, Munir je branio sjajno. Međutim, ja to nisam mogao gledati jer sam morao u bolnicu.

Sad je pred marokanskim izbornikom Walidom Regraguijem težak izbor jer ima dvojicu golmana s po jednim nastupom na SP-u, a opet - Bounou je dosad bio bitna karika u momčadi.

KATAR 2022 - Susret Maroka i Hrvatske u 1. kolu Svjetskog prvenstva u Kataru

- Bounou je dobio udarac protiv Hrvatske i dvojio je što napraviti. Pokušavali smo sve da može zaigrati, ali nakon zagrijavanja i prije utakmice nije se osjećao dobro i bio je dovoljno iskren da to kaže i prepusti mjesto Muniru koji je briljirao.

Sljedeću utakmicu marokanska reprezentacija igra protiv Kanade u četvrtak, 1. prosinca, s početkom u 16 sati.

Najčitaniji članci