Obavijesti

Sport

Komentari 13

Golman za kojeg nikad niste ni čuli uništio je Milan obranama

Golman za kojeg nikad niste ni čuli uništio je Milan obranama
1

Lopta leti u rašlje, evo njega, parada! Zicer 'jedan na jedan' sa Susom, on leti u donji desni kut i izbija u korner. Pietro Terracciano (28) je skinuo deset od jedanaest udaraca Milanovih igrača

VIDEO

Pietro Terracciano. Jeste li čuli za tog golmana?

Ako jeste, trk i prijavite se na prvi nogometni kviz pa isprašite sve oko sebe. Nocerina, Milazzo, Catania, Avellino i Salernitana su bivši klubovi do večeras totalnog nogometnog anonimusa.

Pietro (28) je faca večeri u Italiji jer je, najjednostavnije rečeno, sam 'ukrao' Milanu pobjedu (1-1). 

Na stadionu Carla Castellanija Milan je bio daleko bolji cijelo vrijeme, ali protiv Terracciana, do jučer drugoligaškog golmana, nije mogao.

VIDEO

Nije mogao ni protiv svog kapetana Alessija Romagnolija koji je opalio busen trave nogom pa nakon toga Empoliju poklonio penal u 71. minuti. 

Dotad je Milan držao vodstvo s(p)retnim golom Lucasa Biglije, točnije, autogolom Cappezija od kojeg se lopta odbila prilikom šuta Argentinca. Jedino se tako moglo večeras prevariti Terracciana.

Prema portalu SofaScore Terracciano je igrač utakmice. Ocjena 8.8 sve govori.

Lopta leti u rašlje, evo njega, parada! Zicer 'jedan na jedan' sa Susom, on leti u donji desni kut i izbija u korner. Čovjek je skinuo 10 od 11 udaraca s kojima je bio suočen i ovakvo što dugo se nije moglo vidjeti na europskim pozornicama.

Nešto će upravi i navijačima morati objasniti i Milanov trener Rino Gattuso. Naime, ostavio je na klupi svih 90 minuta Gonzala Higuaina, 'killera' svjetske klase. Argentinac sve i da nije 100 posto spreman, ovdje bi i 'bez jedne noge' puno pomogao.

Na kraju, Milan je ostao 14. momčad Serie A, doduše, imaju i utakmicu manje od ostalih. Tek pobjeda, tri remija i poraz uz gol razliku 8-8 - tanak učinak giganta.

Empoli marljivo skuplja bodove, od danas su na pet u šest kola, a ako Terraciano nastavi raditi čuda do kraja sezone, ostanak ne bi trebao biti upitan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening