Obavijesti

Sport

Komentari 57

Golmane, što radiš?! Kroos kao Baka zabio direktno iz kornera

Golmane, što radiš?! Kroos kao Baka zabio direktno iz kornera
1

Trent Alexander Arnold i Divock Origi pokazali su umijeće izvođenja kornera golom protiv Barcelone u Ligi prvaka, a sad je 'odgovorio' i Toni Kroos (30)! Nijemac je iskoristio nepažnju golmana i zabio iz kornera...

VIDEO

Trenutak lukavosti i preciznosti, a na semaforu 1-0 za Real! Ukratko je to gol Tonija Kroosa (30) za vodstvo njegovog Reala (1-0) u polufinalu španjolskog Superkupa protiv Valencije! Nijemac je vidio da protivnički golman Domenech (29) stoji izvan peterca i nešto dobacuje sucu te je odlučio opaliti direktno u gol i - pogodio!

Spanish Super Cup - Semi Final - Valencia v Real Madrid

Nije baš jasno što je radio Francuz na golu Valencije, ali moguće i da je sudac imao što za poručiti Domenechu pa je i na neki način 'asistent' za ovaj gol. Skoro je uspio izbiti loptu golman 'šišmiša', ali ona je na kraju završila u mreži, a nedugo nakon toga ponovno je morao u mrežu jer je Isco zabio za 2-0. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U drugoj utakmici polufinala španjolskog Superkupa koji se igra u Saudijskoj Arabiji susreću se Atletico Madrid i Barcelona te će pobjednik te utakmice najvjerojatnije na Rela, ako 'šišmiši' u drugom poluvremenu naprave čudo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića