Obavijesti

Sport

Komentari 1

Golmani 'krivi' za neriješen rezultat Borussije i Bayera

Golmani 'krivi' za neriješen rezultat Borussije i Bayera
8

Posljednji susret Bundeslige koji se danas igrao vidio je na suprotstavljenim stranama domaćina iz Leverkusena i goste iz Dortmunda, a završio je neriješeno

VIDEO

Bayer Leverkusen i Borussija Dortmund igrale su posljednji subotnji susret Bundeslige. Iako je susret završio neriješenim rezultatom na utakmici nije nedostajalo uzbuđenja.

'Apotekari' su bili bolja momčad na terenu, ali rezultat im ne ide u korist. Najzaslužniji za podjelu bodova golman je gostujuće momčad, Roman Weidenfeller. Bila je sreća za Borussiju što je njihov golman danas bio iznimno raspoloženi s nekoliko izvrsnih obrana sačuvao njihovu mrežu, jer je s druge strane, kod Bayerna jednako tako inspiriran bio Andre Schürrle. Napadač je u momčad 'apotekara' stigao ovog ljeta iz Mainza i protiv Borussije pokazao da je itekako valjano pojačanje. Aktualni prvaci njemačke jedva su ga zaustavljali.

Preokret za Borussiju stigao je u drugom poluvremenu, isključenjem Michala Kadleca. Grubim sstartomnad io drugi žuti karton zbog pogibeljnog starta na Marijom Götzeom zaslužio je drugi žuti karton i morao je napustiti travnjak.

Samo nekoliko minuta prije karton je zaslužio i Mats Hummels zbog prekršaja na rubu 16-terca, no sudac se tada nije oglasio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Heroj kod Leverkusena je tada postao golman Leno koji je gostima obranio tri stopostotne šanse. Siguran gol obranio je i Ivanu Perišiću koji je u igru ušao u 63. minuti.

Travnjak je ubrzo napustio i Mario Götze koji je iznerviran pretrpljenim prekršajima reagirao pa je u 77. minuti morao odšetati u svlačionice. Njegovim isključenjem premah je opet uzeo domaćin iz Leverkusena, ali u posljednjim minutama susreta ipak nisu uspjelizabiti i odnijeti pobjedu.


Bundesliga, 4. kolo:

HSV – Köln 3-4 (Petrić 11-11m, Rajković 59, Son 62 / Chichi 21, Novakovič 49, Clemens 84, McKenna 88)

Kaiserslautern – Bayern 0-3 (Gomez 37-11m, 55-11m, 69)

Hoffenheim – Werder 1-2 (Firmino 37 / Arnautović 38, Rosenberg 83)

Nürnberg – Ausburg 1-0 (Esswein 76)

Freiburg – Wolfsburg 3-0 (Barth 30, Jendrišek 40, Makiadi 59)

Bayer – Borussia D. 0-0


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića