Obavijesti

Sport

Komentari 15

Goluža vodi svih 19 u Srbiju; Balić upitan: Ma 'super' sam

Goluža vodi svih 19 u Srbiju; Balić upitan: Ma 'super' sam
4

Izbornik rukometaša Slavko Goluža svih 19 igrača koji su bili na pripremama u Osijeku povest će u Srbiju. U autobusu će biti Ivano Balić koji nije zaliječio ozljedu

VIDEO

Put Srbije u subotu će krenuti svih 19 rukometaša sa spiska Slavka Goluže, uključujući ozlijeđene Ivana Balića i Dragu Vukovića te Hrvoja Batinovića kojeg je viroza prikovala za krevet. Izbornik će ih čekati do posljednjeg roka, nedjelje navečer svega nekoliko sati prije otvaranja turnira protiv Islanda, i tek tada odlučiti kojih 16 igrača će prijaviti za prvi krug Europskog prvenstva.

- Kako se osjećam? Ma super – ironično je Ivano Balić prokomentirao ozljedu koja je pod upitnik dovela njegov nastup na Europskom prvenstvu.

- Kako bih se mogao osjećati? Tužan sam i nezadovoljan, još uvijek se nadam da će sve biti u redu. Igrat ću kada to stručni stožer procijeni – kazao je jedan od najboljih svjetskih rukometaša

Za izbornika Ivano još nije izgubljen, barem ne za drugi krug u Novom Sadu.

- Ozljeda je takva da iziskuje veliki oprez. Samo on zna koliko mu to smeta. Kod njega postoji velika želja, ali preostalo je još nekoliko dana pa ćemo vidjeti – kazao je Goluža.

Iako je za danas najavio priopćiti imena trojice prekobrojnih, izbornik je bio prisiljen pogaziti riječ. U autobus za Vršac sjest će svi igrači s užeg popisa.

- Razočarat ću vas. Situacija je takva da će ozljede diktirati momčad i nalažu da budemo oprezni – dometnuo je izbornik zadovoljan odrađenim u mini pripremama koje su se zgusnule u samo dva tjedna.

- Dobro se radilo iako nam vrijeme nije bilo saveznik, pokušali smo ekipu osvježiti i napuniti snagom nakon Croatia cupa - kazao je.

- Možemo biti djelomično zadovoljni odrađenim, mjesta za napredak još uvijek ima, a na nama je da pokušamo sakriti svoje mane - kazao je kapetan reprezentacije Igor Vori.

Svjestan je, kaže, velikih očekivanja, ali pokušava “spustiti loptu”.

- Treba biti realan, svi nam već “guraju” medalje, ali daleko je još borba za njih. Idemo korak po korak, prvo da pobijedimo Island. Odigrat ćemo najbolje što možemo, ali i drugi treniraju i igraju rukomet - kazao je Vori.

- Gledajući sa strane, izgledamo jako dobro. Nadam se da će oni igrači koji imaju problema, uključujući i mene, uspjeti riješiti ih se što prije - dometnuo je Ivano Balić.

Polazak autobusa s hrvatskom reprezentacijom iz Osijeka najavljen je za subotu u 9.30 sati, a u sobama hotela u Vršcu trebali bi biti već oko podneva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica