Obavijesti

Sport

Komentari 134

Goluža: Vori će igrati dok god može hodati, pravi je kapetan

Goluža: Vori će igrati dok god može hodati, pravi je kapetan
3

Svašta se priča o onome što sam izgovorio nakon Danske. Možda trenutak nije bio baš najbolji, ali ja sam želio zaštititi sportaše, rekao je izbornik Slavko Goluža...

VIDEO

Kako se odmaram? Ma ne odmaram se, liječim se. Svi smo se razboljeli nakon što smo se vratili kući, evo baš mi se i Domagoj javio... Ovo što nas je dočekalo toplinski je udar, sa smiješkom je Slavko Goluža prokomentirao zagrebačkih -5˚C.

Osim što se liječi, hrvatski izbornik se nakon “drvene medalje” bori s kritikama. Dio javnosti traži i njegovu smjenu.

- Svatko ima pravo na mišljenje, ali ja o tome ne želim ni razmišljati. No vidim da su svi heroji poslije bitke... - kaže Goluža.

Mnogima nije najbolje sjela njegova izjava nakon polufinala, ona o “životinjskim” uvjetima života tijekom Eura u Danskoj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Prihvaćam da trenutak možda nije bio najbolji, ali šutio sam sve dok nisu krenule neke provokacije domaćina. Zar sam trebao šutjeti?! Samo sam rekao istinu, a progovorio sam zbog sportaša. Lako je za mene, ali sportašima trebaju odgovarajući kreveti i hrana. Ne želim da se to ponovi, zato nisam želio šutjeti. Prvi su se žalili Srbi, ali nitko nije reagirao. A nakon moje izjave nešto slično rekao je i Karabatić, malo se zakotrljalo - kaže Goluža.

Odnosi s Francuzima, inače, bolji su nego ikad prije.

- Uoči finala su mi Omeyer, Karabatić i Onesta rekli: ‘Igrat ćemo za vas!’ Poslije finala Vori i ja otišli smo u njihovu svlačionicu i čestitali im - otkrio je izbornik, koji je već razgovarao s najiskusnijim igračem.

- Vori me pitao: ‘Do kada ćeš računati na mene?’. Odgovorio sam mu: ‘Dok god budeš mogao hodati!’. Vrhunski je profesionalac, kapetan za primjer - zaključio je Slavko Goluža, koji je ponosan na učinjeno:

- Francuska je bila deveta u Srbiji i deseta u Španjolskoj. Gdje je bila Danska u Londonu? A mi smo ipak stalno u vrhu, konstantno u borbi za medalju, na svakom natjecanju. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 134
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića